USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцькі волейболістки очолили другу «четвірку»

13 Квітня 2016 21:40
За результатами першого етапу Суперліги луцька волейбольна команда «Континіум-Волинь-Університет» потрапили до другої «четвірки». У Рівному відбувся з’їзний тур другого етапу національної першості серед жіночих команд.

Окрім луцького колективу за 5-8 місця змагають команди Рівного («Регіна-МЕГУ-ОШВСМ»), Вінниці («Білозгар-Медуніверситет») та Чернігова («Педуніверситет-ШВСМ»).

Нагадаємо, у фінальному раунді клуби стартують з бонусними балами залежно від позиції, яку вони посіли на передньому етапі. Так, «Континіум-Волинь-Університет», який фінішувала п’ятим, має 3 очки, «Регіна-МЕГУ-ОШВСМ» - 2 пункти, в активі «Білозгара-Медуніверситет» - 1 очко, у «Педуніверситета-ШВСМ» - 0 балів.

Першого ігрового дня лучанки перемогли чернігівчанок. У другому були сильнішими за місцеву «Регіну». І лише вінницький «Білозгар» зумів перемогти луцьку «Волинь». Тим самим підопічні Юлії Якушевої спростував міф беззаперечного лідерства лучанок в другій четвірці. На це Вінниці знадобилося п’ять партій. Якби волинянки все ж таки виграли заключний сет, питання щодо п’ятого місця було б практично зняте: розрив між команди дорівнював би п’яти очкам – 11 проти 6-ти. Та поки зберігається інтрига.

«Континіум-ВолиньУніверситет» – «Педуніверситет-ШВСМ» – 3:0 (25:22, 25:21, 25:21)

«Континіум-ВолиньУніверситет» – «Регіна-МЕГУ-ОШВСМ» - 3:0 (25:16, 25:19, 25:21)

«Білозгар-Медуніверситет» – «Континіум-Волинь Університет» – 3:2 (18:25, 25:20, 17:25, 25:17, 18:16)

За підсумки ігор в Рівному, лучанки мають 10 очок, вінничанки – 7, рівненська «Регіна» - 5, а чернігівська команда має лише 2 бали у своєму активі.

«Здавалося б, перші два матчі відіграли легко і, можливо, трохи розслабилися. А з вінницькою командою у нас завжди нелегкі стосунки. Вийшла, як завжди, принципова гра. Тепер з цього маємо винести для себе урок. Ми зараз не боремося за п’яте місце, а будуємо нову команду, яка в наступних сезонах буде боротися за перше. Кожна гра – це досвід для нас», - розповів наставник лучанок Богуслав Галицький.

Зауважимо, три команди у першому турі підсилили команди волейболістками-легіонероками, які завершили участь в іноземних чемпіонатах. Всі вони представляють два перших дивізіони чемпіонату Фінляндії. Так, у складі «Педуніверситет» з’явилася, екс-гравець команди Юлія Ворона (Суперліга, «Полкку Куусамо»), в «Білозгарі» - Вікторія Фарінюк (1-а ліга, «Найстім»), в «Регіні» - Ольга Угленко (1-а ліга, «Найстім»). Луцька команда не використала своїх «джокерів», але вже у наступному турі волинянкам зможуть допомогти і Юлія Молодцова, і Анна Степанюк.

Матчі другого туру відбудуться у Луцьку 27-29 квітня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Богуславу Показати IP 14 Квітня 2016 10:51
шо ти куриш ? в дівчат контракти з іншими клубами. не будуть вони за тебе грати...
Андрій Показати IP 14 Квітня 2016 15:36
Не треба гарячкувати. Цілком імовірно, що коли у гравців закінчився сезон в основних клубах, то вони мають право допомогти рідним ДЮСШ в плей-оф (або фінальних матчах). Це може бути істиною. Треба читати регламент

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus