USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

Луцькі волейболістки вийшли у фінал Універсіади

10 Травня 2015 16:33
У Луцьку відбулися зональні ігри між вузівськими волейбольними командами. Місцева команда Волинського національного університету імені Лесі Українки приймала збірні університетські команди міст Львова, Чернівців та Кам’янця-Подільського.

В усіх своїх іграх волинянки здобули переконливі перемоги, не програвши жодної партії. Це пов’язано з тим, що всі наші гравці є професійними волейболістками і виступають за луцьку ВК «Континіум-Волинь-Університет» (Анна Степанюк, Анастасія Тищенко, Любов Ужва, Марина Скрипник, Ірина Собчук, Олена Рудик, Анастасія Карасьова).

За результатами зональних матчів волинянки вийшли у фінал волейбольної Універсіади, який відбудеться у Тернополі.

Менше з тим, головний тренер лучанок Богуслав Галицький залишився незадоволений рівнем гри своїх підопічних. «Наші волейболістки грали, ніби вперше вийшли на майданчик. Лише моментами проблискувала нормальна гра. Це додало мені багато роботи. Нам потрібно буде перед фіналом, напевне, в Брест поїхати, щоб награти склад. Ми постараємося там організувати товариську зустріч з місцевою командою «Прибужжя». Вони і Кубок Білорусі і бронзовими призерами чемпіонату цьогоріч стали. Якщо у фіналі ми хочемо боротися за перше місце, то з залу нам не можна вилазити. Потрібно готуватися і ще матчеву зустріч зіграти», - каже Галицький.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЛУЦЬКІ ВОЛЕЙБОЛІСТКИ ЗАВЕРШУЮТЬ СЕЗОН ПОТРІЙНОЮ ПЕРЕМОГОЮ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus