USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцькі хокеїсти розгромили Дрогобич - 7:1

27 Грудня 2010 19:05
Мало хто сумнівався, що в останньому для себе поєдинку в 2010 році ХК «Луцьк» без проблем здолає суперників з Дрогобича. Тим більше, що напередодні ввечері «Еней» не зміг нав’язати боротьби рівненському «Фавориту», якому програв 1:8.

Але в перших десять хвилин гри такі сумніви вже було почали закрадатися в душі та серця вболівальників – на одинадцятій хвилині гри статистика кидків в площину воріт складала шість проти одного на користь гостей.

І це при тому, що дрогобицька команда грала відверто від оборони, коли на п’ятачку власних воріт перебували три-чотири хокеїсти, які активно заважали розвинути комбінаційну гру лучанам та при першій-ліпшій нагоді втікали у контратаки.

Намагаючись внести перелом в хід гри, Сергій Бєлих вирішив перейти до гри в чотири зміни нападників. Але за браком виконавців Сергію Русанову та Віктору Трофимчуку, котрі вже звично склали першу ланку з Вадимом Бесарабом, довелося відпрацьовувати ще по одній «зайвій» зміні.

Русанов виходив у третій зміні разом з Юрієм та Сергієм Савчуками, а Віктор – у четвертій поруч з Леонідом Тарасенком та Дмитром Тітовим.

Ця тимчасова тактика таки принесла плоди. На 15-й хвилині перша ланка нападу розіграла чудову комбінацію в один дотик, яку влучним кидком завершив капітан команди Вадим Бесараб.

А ще через три хвилини Павло Мажар відзначився влучним кидком від синьої лінії. Третій гол організувала друга ланка – зусилля партнерів Сергія Кристіна та Олександра Подзезея до логічного завершення довів Олександр Руденко.

На самому початку другої третини гри Сергій Русанов вдало підставив ключку під дальній кидок Олександра Бондаря. Надалі гра тривала в одні ворота, але кращий воротар ліги попереднього сезону Артур Гайсин творив дива.

Двічі після кидків Руденка та Бесараба шайба влучала у штангу. І тільки на 21-й хвилині другого періоду, коли Віктор Трофимчук у власній зоні відібрав шайбу у суперника та діагональним пасом відправив у прорив Сергія Русанова, котрий обійшов суперника і викотився на побачення з Гайсиним, той був безсилим.

Заключний період знову розпочався із швидкого голу у ворота «Енея». А потім знову впевнено стояв на останньому рубежі голкіпер «Енея», раз за разом приборкуючи шайбу після пострілів і з близької відстані, і від синьої лінії.

І коли справа вже йшла до першого «сухарика» луцького воротаря у нинішньому сезоні, сам він і привіз гол у свої ворота, коли замість того, щоб спокійно накрити шайбу, віддав її прямо на ключку супернику, який просто кинув у порожні ворота.

Однак, останнє слово залишилося за лучанами. Сергій Савчук, котрий, не дивлячись на свій юний вік, не цурався силової боротьби протягом матчу, добив шайбу у сітку воріт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus