USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцькі хокеїсти привезли з Одеси трофей

8 Травня 2014 10:20
Одеса приймала дитячий хокейний турнір. Було це тоді, коли в південному українському місті ще не вирували політичні пристрасті, тож команда з Луцька сміливо відбула на змагання. І «Спарта» (а саме – гравці 2000 р. н.) не лише взяла участь, а й перемогла. Вперше у власній хокейній історії луцькі спартанці отримали трофей найвищого рівня!, інформує «Волинська газета».

Турнір був міжнародний: участь у ньому взяли дві місцеві команди – «Морські вовки» та «Дикі коти», а також команда «Браво» з Кишинева (столиці Молдови) і, звісно, «Спарта». Присвятили його 70-річчю визволення цього міста-героя від німецько-фашистських загарбників.

У першому матчі «Спарта» перемогла «Морських вовків» із рахунком 8:1. Потім здолали «Диких котів» (6:1), а тоді й «Браво» (5:0). За регламентом змагань був також відбувся фінальний поєдинок, в якому юні спартанці вдруге здолали «Диких котів» – 8:1.

До слова, проживали спартанці в сім’ях одеситів. Що сказати: враження у дітей найкращі, ставлення до них було родинним.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus