USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Луцькі школярі вибороли золото у змаганнях. ФОТО

13 Червня 2013 07:00
Протягом трьох днів на Волині змагалися школярі за звання чемпіонів області і за путівку в «Артек».

У Луцьку відбувся третій обласний етап Всеукраїнських спортивних ігор «Старти надій», який зібрав 21 команду з Волині, - повідомили у відділі фізичної культури і спорту
виконавчого комітету міської ради.

Змагання серед учнів сьомих класів включали в себе такі легкоатлетичні види: біг на 60 метрів, метання малого м’яча на дальність, стрибки в довжину з розбігу, естафетний біг 8х50 метри, біг на 800 метрів (дівчата), біг на 1000 метрів (хлопці), а також вправа на прес і плавання. Наше місто на цьому спортивному форумі представляли переможці міського етапу – команда НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня №13-колегіуму».

Вже після першого виду змагань лідерство захопили команди Луцького району і Ковеля, набравши однакову кількість балів. Школярі боролися не лише за звання чемпіона області, а й за путівку до «Артеку» на Всеукраїнський етап.

До останнього дня змагань питання чемпіонства залишалося відкритим. А в результаті напружених триденних баталій І-е місце посіла команда Луцького району, ІІ – Ковеля, ІІІ місце за Маневицьким районом. До речі, юні спортсмени НВК№13 вже були призерами даних змагань: 2008 рік – третє місце, 2009 рік – друге.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus