USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькі «Соколята» здобули першу перемогу

30 Листопада 2010 16:38
У Луцьку 27-28 листопада відбулися товариські матчі з хокею між луцькою командою «Соколята» та івано-франківською «Цунамі».
У складах команд переважно грали 8-10-річні хлопчаки, і тільки в перших п’ятірках та на воротах були задіяні старші гравці.
Суботній матч розпочався зі швидкого голу гостей майданчика, коли Володя Бойчук підхопив шайбу у власній зоні, пройшов через половину майданчика та зумів закинути каучук до сітки воріт Влада Горпинюка.
Надалі повна ігрова перевага була у наших гравців, діями котрих керували на тренерському містку Андрій Аляєв та Ілля Басараб.
Причому в діях юних лучан була присутня думка на майданчику, були вивірені паси та вдалі переміщення. Не вистачало тільки сил в дитячих руках як слід кинути шайбу у ворота, щоб 12-річний воротар івано-франківців Діма Юргель не зміг її спіймати.
І лишень під завісу матчу, за 20 секунд до його завершення, перша п’ятірка лучан таки змогла дотиснути суперника: з пасу 13-річного Івана Ільчука рятівну шайбу закинув 12-річний Артем Шишко – 1:1.
У неділю, в повторній зустрічі, коли вже Сергій Русанов після вояжу у складі ХК «Луцьк» до Калуша зайняв тренерський пост, луцькі діти знову заволоділи ініціативою. І цього разу кіпер гостей не раз рятував свою команду, проте витримати тиск вже не зміг.
Двома закинутими шайбами відзначився 13-річний Станіслав Рябушенко. До двох результативних передач у цьому матчі додав заліковий бал за закинуту шайбу Іван Ільчук. Перший свій гол в житті чудовим кістевим кидком забив 8-річний Кирило Гордійчук, а 11-річний Павло Голоскоков порвав павутину воріт «Цунамі» дальнім кидком майже від синьої лінії.
8-річний Тимофій Басараб відібрав шайбу у суперника, обіграв захисника, «поклав» на лід воротаря та відправив каучуковий диск до незахищених вже воріт.
Гості відповіли трьома шайбами 13-річного Романа Калинюка, проте ключову роль у матчі вони вже не відігравали. Луцькі «Соколята» здобули першу перемогу – 6:3.
Довідково:
На початку минулого року в Луцьку при ДЮСШ №2 було відкрито відділення хокею. Тренування юних хокеїстів проходять на льодовому майданчику комплексу «Снігова королева». А учать дітей грі тренери Сергій Русанов та Андрій Вершецький.
Перші свої матчі юні хокеїсти Луцька зіграли весною нинішнього року, коли з ініціативи Голови Федерації хокею Волинської області Юрія Савчука в нашому місті був проведений дитячий турнір «Соколята» пам’яті видатного співака В'ячеслава Хурсенка.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Шайбу! Показати IP 30 Листопада 2010 17:16
Молодці, так тримати!!!
Ваня Ільчук Показати IP 10 Грудня 2010 19:39
Це ж Ми!!!!!!!1

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus