USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Чемпіони Волині з міні-футболу здобули першу перемогу

10 Листопада 2008 14:50
У другому турі чемпіонату Волині з міні-футболу «Авто-Лайф» у драматичному поєдинку проти «Вопаку» здобув перемогу та очолив турнірну таблицю. Про це «Волинським Новинам» повідомили в Асоціації міні-футболу (футзалу) області.
Центральним матчем туру стала зустріч «Вопаку» та «Авто-Лайфу». Почергово в рахунку вели обидві команди, однак шальки терезів фортуни схилилися на бік «Авто-Лайфу» - 5:4. Без особливих труднощів минулорічний чемпіон бізнес-ліги – «Ніко» – здолав опір «Аргосу» із рахунком 3:1, здобувши першу перемогу в першості.
У решті матчів зафіксовано такі результати: «Панда» - ВДСО - 4:1, «Смак» - «Ісіда» - 4:0, «Волинський блок» - «Вотранс-ЛСТМ» - 4:2, ФК «Торчин» - «Зміна» - 4:2.
Наразі одноосібним лідером чемпіонату став «Авто-Лайф», який набрав максимум очок. Ще у двох команд («Смаку» та «Ніко») по чотири очки, але за рахунок кращої різниці забитих і пропущених голів на другому місці перебуває «Смак».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus