USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцькі юнаки вдома програють, зате в гостях - перемагають

21 Вересня 2013 19:45
Вихованці дитячо-юнацької футбольної школи «Волинь» сьогодні у Луцьку та Хмельницькому зіграли матчі 3-го туру чемпіонату ДЮФЛ України.

Вдома на стадіоні ДЮФШ «Волинь», що на вулиці Дубнівській, «волиняни» приймали команди з Моршина. На жаль, і U-14, і U-16 свої поєдинки «Скалі» програли з однаковим рахунком 2:3. Повідомили в клубній прес-службі луцької команди.

А от з виїзду «волиняни» привезли шість очок. Перемогу найстаршій команді – U-17 (тренер Роман Максимюк) принесли влучні удари Адамчука, Дудіка та Льозіна. Гості забили «Поділлю» вже на 3 хвилині, дуже швидко господарі зрівняли рахунок, але ще в першому таймі «Волинь» вийшла вперед, а в другій половині забила «контрольний» гол - 3:1.

Вихованці Володимира Гапона з U-15 забили вирішальний гол за 6 хвилин до кінця гри. Богдан Гладун перед цим не реалізував дві можливості, але з третьої спроби був точним – 1:0 на користь «Волині».

Наступні матчі команди ДЮФШ «Волинь» проведуть 28 вересня у Луцьку та Чернівцях. Вдома U-15 та U-17 зіграють із моршинською «Скалою», а U-14 та U-16 на виїзді із «Буковиною».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus