USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцький іподром переобладнають в «мекку спорту»

22 Вересня 2015 10:45
На території луцького іподром, ймовірно, побудують спортивну школу.

Про це під час засідання виконавчого комітету 21 вересня повідомив перший заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев.

Він зізнався, що спеціалісти уже розробили детальний план спортивного майданчика, що буде власністю виключно міської ради. Посадовець наголосив, що якщо хтось сподівається взяти цю землю в оренду, то цього не буде. Також він припустив, що, цілком можливо, окрім спортивного майданчика на території іподрому побудують ще й спортшколу.

«А для проведення концертів та фестивалів можна підібрати й інше місце», - резюмував чиновник. Члени виконавчого комітету таку ініціативу підтримали. Однак, Луцький міський голова Микола Романюк все ж заспокоїв прихильників щорічного «Бандерштату» й зазначив, що фестивалю в Луцьку бути, але уже на іншій локації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 22 Вересня 2015 10:51
Любопытно, автор статьи понимает переносный смысл слова "Мекка"? Я в это глубоко сомневаюсь. PS. Я не обсуждаю нормальный текст статьи, который АБСОЛЮТНО не стыкуется с ее названием.
хм Показати IP 22 Вересня 2015 11:46
то це буде кінна спорт школа? мене хвилює куди дінуть коней...з ними можна займатись, не хотілось аби щось змінилось. от чухаються руки і д*пи тим підприємцям, чиновникам, така ж територія, треба побиріку захапати поки хтось інший шось не придумав, а то як це так...стільки місця а там просто коні лазять..так?
fetlover Показати IP 22 Вересня 2015 12:34
А де буде іподром,не всі люблять футбол,де які лучани на конях люблять кататись,треба про всіх лучан думати,а не тільки про велосипедистів і футболістів,спортивних майданчиків вистачає з тими що є наведіть лад!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus