USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Маркевич не гарантує Шевченку і Тимощуку «ролей» у Євро-2012

11 Лютого 2010 18:19
 
Головний тренер збірної України Мирон Маркевич заявив, що не може гарантувати місця у національній збірній на ЄВРО-2012 Шевченку, Вороніну та Тимощуку. Про це повідомляє sportanalytic.com.
«Зараз не можу відповісти. Хоча б тому, що до чемпіонату Європи залишається ще два з половиною роки. З одного боку, начебто б багато, а з іншого – мало. Все буде залежати від того, в якій вони виявляться формі. Та й не хотів би переходити на персоналії. Мене зараз більше турбує стан Кравця, який був травмований. У минулому році цей хлопець демонстрував досить пристойну гру. Хвилює і брак ігрової практики Чигринського в «Барселоні», – цитує Маркевича «Спорт-експресс».
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
deedee2008 Показати IP 11 Лютого 2010 19:05
З одного боку ці гравці багато чого значать в команді, але з іншого - в останіх іграх ці гравці допускали багато браку в грі. Хоча на дою думку окманді потрібні переміни.
Вікінг Показати IP 11 Лютого 2010 21:31
Згоден із Маркевичем. Давно пора брати до складу за заслуги на даний час, а не за істричні подвиги. Михайличенко тим грішив і був прислужником Суркіса. Побачимо як Маркевич себе зарекомендує. Поки особливих результатів він не добивався. Єдине радує - не москаль.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus