USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Матч Волинь-Динамо через призму об’єктива

21 Вересня 2015 07:00
Напружений поєдинок між волинськими «хрестоносцями» та столичними гостями завершився із рахунком 0:2 на користь киян. Таким чином динамівцям вдалось повернути собі повне лідерство у чемпіонаті України. Однак важко не відзначити старання та хорошу гру «червоно-білих». І хоч «Волині» й не вдалось здобути такої бажаної для команди та вболівальників перемоги, луцькі футболісти, як то кажуть, «обличчям у бруд не впали».

Нагадаємо, запекла боротьба між волинянами та динамівцями відбулась 20 вересня на луцькому стадіоні «Авангард».
Власне, зі слів головного тренера ФК «Волинь» Віталія Кварцяного, матч міг бути більш результативним, утім, навіть якби усі можливі під час поєдинку голи й поцілили б у ворота, однаково волинянам цього разу перемога «не світила».

Зате яскраво «світило» дещо інше. Так, фани обох команд влаштували яскраве піротехнічне шоу під час й після матчу.
І, якщо волинські ультра відрізнялись блискуче-білими футболками, то київські фани захотіли продемонструвати обласному центру голий торс.
Що й казати, від напруженої гри на стадіоні, ймовірно, стало гаряче.

До слова, незважаючи на досить-таки позитивний настрій під час прес-конференції, що відбулась після матчу, під час гри наставник «хрестоносців» Віталій Кварцяний традиційно не скупився на гострі словечка щодо своїх вихованців, і роздавав їм цінні рекомендації.
Утім, попри два програші у нинішньому чемпіонаті, «червоно-чорні» все ще мають шанс гідно «закрити» сезон, адже попереду – не один поєдинок.
Підготувала Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus