USD 39.90 40.20
  • USD 39.90 40.20
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.90 10.00

Матч Україна - Греція відбудеться за будь-якої епідеміологічної ситуації, – Павленко

4 Листопада 2009 17:15
Міністр у справах сім\'ї, молоді і спорту Юрій Павленко виключає відміну відбірного матчу чемпіонату світу 2010 року з футболу між збірними України і Греції в Донецьку 18 листопада у зв\'язку з епідеміологічною ситуацією в Україні – інформують «Волинські новини»
При цьому Павленко висловив надію, що матч відбудеться у присутності глядачів з підвищеними запобіжними засобами, зокрема, з роздачею медичних масок і посиленим медичним контролем по аналогії з матчем, який буде проведений у середу в Києві.
«Я вірю, що матч пройде в такому ж режимі за участю глядачів за умови підвищених санітарних вимог», - сказав міністр. Він відзначив, що матчі ЧС-2010 з футболу, згідно домовленостям з УЄФА, не можуть бути скасовані навіть у разі оголошення карантину в регіонах їх проведення.
Оскільки на сьогодні Донецьк і Київ не включені в території, на яких оголошений карантин, матчі в цих містах проходитимуть за участю глядачів. У разі оголошення карантину матчі все одно б відбулися, але без глядачів.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus