USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Матч «Волині» з Кварцяним – вже у суботу

10 Травня 2013 12:00
Гравців «Волині» та «Арсеналу» виведе на поле у суботу 11 травня о 17.30 арбітр із Макіївки Олександр Іванов.
Це буде перший із трьох вирішальних поєдинків лучан за право зберегти прописку у Прем`єр-лізі і перший матч Віталія Кварцяного після третього повернення на тренерську лаву «Волині», - повідомляє сайт ФК «Волинь».

Власне, інтриги у цьому поєдинку, кажуть, буде вдосталь. Окрім «дебюту» старого-нового тренера та боротьби господарів за виживання - це ще й можлива участь в матчі відразу чотирьох колишніх гравців «Волині»: В’ячеслава Шарпара, Олега Герасимюка, Олександра Романчука та Володимира Аржанова.

Відзначимо, що в обох колективах відсутні дискваліфіковані гравці. Віталій Кварцяний тиждень перед грою перевіряв своїх гравців, з’ясовуючи, хто з них найбільше готовий до боротьби за виживання, тому на поле у суботу вийде найбоєздатніший склад.

«Арсенал» проводить останній місяць у хорошому ігровому тонусі – «каноніри» не програють в останніх трьох матчах й потроху відійшли від зимового шоку, коли Юрію Бакалову довелося буквально по-новому створювати команду.

Статистика матчів між суперниками у Прем`єр-лізі приблизно однакова: у п’ятнадцяти матчах
«Волинь» вигравала у п’яти, чотири рази грала у нічию та шість разів програвала. Водночас у Луцьку господарі виграли чотири із семи матчів. А у першому колі в Києві суперники зіграли доволі мляву нічию 1:1, забивши в останню десятихвилинку. «Волинь» виручив Овонікоко, зловивши захист «Арсеналу» на помилці після подачу від Сімініна.

Отож, запрошуємо вболівальників на перший травневий матч на «Авангарді». Початок гри основного складу в суботу 11 травня о 17.30, дубль гратиме на «Підшипнику» у п’ятницю, 10 травня, о 16.00.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 10 Травня 2013 13:12
Думаю самі власники клубу не зацікавлені, в тому, що б клубу не закіавлені в тому, що він залишився в Прем'єр лізі. У клубу не має коштів для укладання контрактів з гравцями, що необхідно в Премє'єр лізі, крім того, в клубу не має бути боргів. "Волинь" зараз в дуже скрутному матеріальному становищі, і ій прейдеться відкотиттсь назвд і нарощувати потужність і виходити з кризи. Думаю всі три мави буду програшними для нас
НЕУПЕРЕДЖЕНИЙ Показати IP 10 Травня 2013 15:12
Лучанин так само розбирається у футболі, як і в граматиці. Соромно з таким коментарем підписуватись Лучанин

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus