USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Тренування під керівництвом Кварцяного. ФОТО

8 Травня 2013 11:17
Друге тренування «Волині» під керівництвом Віталія Кварцяного відбулося вчора, 7-ого травня. Нагадаємо, що вранці Кварцяного призначили виконувачем обов’язків головного тренера «Волині», - повідомили у прес-службі ФК «Волинь».

Вечірнє тренування відбулося на стадіоні ДЮФШ «Волинь», що на вулиці Дубнівській, у формі імпровізованого спарингу між основним та молодіжним складом команди. Причому, у першому таймі дубль, ворота якого захищав Сергій Літовченко, мав незначну кількісну перевагу. Можливо, через це молодіжка забивала більше, особливо відмітимо гол Подригулі, який втік своїм флангом зрізав кут і обвідним ударом поклав м’яча у дальній кут воріт Старцева.

Віталій Кварцяний дав зіграти усім виконавцям, зробивши заміни у другому таймі. Окрім звичних гравців основного складу в тренувальному матчі відіграли Вадим Панас, Леандро та Богдан Карковський. Відзначимо й дубль Євгена Павлова та доволі впевнену гру молодіжного складу, яким керував Олег Федюков.

Виконувач обов’язків головного тренера «Волині» Віталій Кварцяний в коментарі клубній прес-службі сказав, що метою матчу було з`ясувати актуальний стан кожного із гравців. «Крім того, я хотів ще й познайомитися особисто і всіма виконавцями та побачити їх у справі», - сказав Кварцяний.

«Відзначу, що всі дуже старалися і спаринг пройшов за хорошої самовіддачі. Утім, видно, що команда зараз в деякому дисбалансі, треба докласти зусиль, аби вивести її на оптимальний рівень. Час є, будемо старатися це зробити», - додав він.













Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Віктор Показати IP 8 Травня 2013 13:00
А де ж сам Кварцяний ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus