USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Майбутнє поповнення «Волині» грало із «Буковиною» та «Поділлям»

7 Жовтня 2013 14:15
Команди дитячої юнацької футбольної школи «Волинь» грали в Чернівцях із «Буковиною» та в Луцьку із хмельницьким «Поділлям». Матчі відбулися в рамках 5-го туру дитячо-юнацької ліги України.

Із виїзду лучани привезли чотири очки. Найстарша команда школи – U-17 – під керуванням тренера Романа Максимюка здобула впевнену перемогу 3:0. А от підопічні Володимира Гапона з U-15, які до цього лідирували у своїй віковій підгрупі, зіграли внічию 1:1, хоч вигравали по ходу гри (відзначився Назар Сеник). Повідомляє клубна прес-служба.

У Луцьку ж юнаки із U-16 (тренер Володимир Гащин) без проблем здолали опір «Поділля» 5:1, вже у першому таймі забивши чотири рази. Наймолодша ж група U-14 вкотре загальмувала, мінімально програвши 0:1

У наступному турі 12 жовтня U-15 та U-17 поїдуть на виїзд до івано-франківського «Прикарпаття», а в Луцьку U-14 і U-16 чекають в гості львівський УФК. Домашні ігри луцькі команди проведуть на стадіоні ДЮФШ, що на вулиці Дубнівській
.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus