USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Майкон у «Волині» до 2014-го, - заява клубу

22 Травня 2012 09:09
У ФК «Волинь» стверджують, що чинний контракт бразильського нападника Майкона діє до 31 серпня 2014 року. Тож цього літа безкоштовно гравець клуб не залишить.
Про це йдеться у заяві клубу, яка опублікована 21 травня.
«Гра Майкона у першому колі «Епіцентр»-чемпіонату з футболу сезону 2011/12 років влаштовувала керівництво футбольного клубу, а відтак, наприкінці 2011 року йому було запропоновано продовжити термін дії контракту ще на два роки. Гравець і клуб уклали Додаткову угоду про продовження дії контракту до 31.08.2014 року.
Відзначимо, що на початку 2012 року тренери ФК «Волинь» не були задоволені ставленням Майкона до тренувального процесу та його грою. Головний тренер команди Анатолій Демяненко публічно виказував це незадоволення, критикував саме відношення гравця до своєї справи, а самому Майкону радив ретельніше тренуватися і зосередитися на футболі.
Як помітили прихильники футболу, бразильський нападник «Волині» зрозумів вимоги тренерів і у весняній частині чемпіонату був одним з провідних виконавців команди, забивав важливі голи, став справжнім командним гравцем.
На наступний ігровий сезон 2012/13 рр., ФК «Волинь» ставить перед собою нові амбітні цілі у чемпіонаті України. Тож на Майкона Перейра де Олійвера тренерський штаб та керівництво клубу сподіваються як на нападника, який допоможе досягненню завдань у сезоні, а, отже, достроково припиняти дію контракту не мають наміру», - йдеться у заяві ФК Волинь.
Нагадаємо, у ЗМІ періодично з’являються чутки, що Майконом цікавляться гранди українського футболу «Шахтар» та «Динамо», а також бельгійські та французькі клуби.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus