USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Мессі став ще й Гравцем року за версією ФІФА

22 Грудня 2009 10:32
Голеадор «Барселони» аргентинець Ліонель Мессі, котрий, як уже повідомляли «ВН», минулого уїк-енду отримав уже другий у цьому році Золотий м\'яч, став Гравцем року за версією ФІФА – найкращим футболістом 2009-го за підсумками голосування тренерів та капітанів національних збірних.
На церемонії нагородження були присутні ще четверо претендентів на почесне звання, причому всі вони представляють іспанський чемпіонат - одноклубники аргентинця Андрес Іньєста і Хаві та переможці двох минулих років Кака і Кріштіану Роналду, які нині виступають за мадридський «Реал».
Роналду став володарем приза імені Ференца Пушкаша «Гол року», який вручає вдова легендарного угорця, за влучний дальній удар по воротах «Порту» у гостьовому поєдинку 1/4 фіналу Ліги чемпіонів.
Найкращою футболісткою вчетверте поспіль названа бразилійка Марта.
У номінації «Розвиток» відзначено Федерацію футболу Китаю, а нагорода Fair Play посмертно присуджена серу Боббі Робсону, який спочив 31 липня у віці 76 років, пише Football.ua.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Таня Показати IP 22 Грудня 2009 21:10
Мессі молодець, красава і просто геній. Заслуговує на ці нагороди на всі 100%. Кращого гравця зараз не існує. Головне йому не зупинятися на досягнутому, а й далі працювати, що б підтверджувати своє досягнення.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus