USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Металіст 1925 – Волинь: «хрестоносці» готуються до ще однієї важкої гри

20 Вересня 2019 23:09
І знову «Волинь» зіграє у центральному поєдинку туру в Першій лізі. Цього разу суперник буде так само непростим і по-домашньому не зовсім гостинним. Ще наприкінці обидва клуби до останнього вели боротьбу за підвищення у класі – у підсумку «Металіст 1925» зупинився за крок до плей-офф та медалей Першої ліги, а «Волинь» – вже у самих стикових іграх. Цього сезону вони почали нову гонку за найвищі місця у дивізіоні, тож у звітному поєдинку так само не матимуть права на невдач.

Матч відбудеться 21 вересня у Харкові. Початок – 19:00, пише клубна пресслужба лучан.

«Металіст 1925» провів досить-таки масштабну трансферну кампанію влітку, і хоча команду залишило декілька лідерів, такі новачки, як Віталій Кольцов чи Євген Проданов з досвідом виступів в УПЛ, безсумнівно, повинні допомогти команді тримати планку. Вже звично сильно виступають і Дмитро Поспєлов з Ярославом Ямполем (які разом з вищезгаданим Кольцовим уже забили на трьох десять голів харків’ян у чемпіонаті). Команда Андрія Демченка проводить непоганий відрізок – з останніх п’яти матчів вона виграла чотири. Щоправда, домашня поразка від «Минаю» (2:3) таки довела, що «Металіст 1925» далеко не ідеальний навіть у домашніх стінах. Утім, в попередньому турі харків’яни реабілітувалися у традиційно негостинному Краматорську, обігравши «Авангард» (1:0), а тому знаходяться на відстані перемоги від лідерства у Першій лізі.

«Волинь» свій останній матч програла ще у четвертому турі, однак з тих пір особливо поправити турнірне положення не вийшло. Каскад важких виїздів з нічийними результатами натякав на хороший графік, однак в останньому матчі проти «Балкан» нереалізація гольових можливостей коштувала «хрестоносцям» цінних двох очок (2:2). Тішить, що знову забив Віталій Пономар, який, до слова, скористався скидкою Міхи Горопевшека (у волинського словенця уже 4+4 у нинішньому чемпіонаті), традиційно гострим був Денис Кожанов, а в потрібний момент роль лідера на себе взяв Младен Бартулович, який і відвоював для «Волині» нічию. Непогано увірвався в гру раніше травмований Амбросій Чачуа – ще одна опція Андрія Тлумака у центрі поля. Поки незрозуміло, чи зможуть допомогти команді раніше травмовані гравці, однак у Харкові хлопці налаштовані тільки на позитивний результат.

VERSUS

Історія протистоянь обох команд розпочалася у попередньому сезоні, а самі клуби обмінялися домашніми перемогами. На початку чемпіонату в Луцьку «Волинь» святкувала перемогу завдяки голам Дениса Кожанова та Міхи Горопевшека – 2:0. А от у Харкові дальній «тандерболт» від Дмитра Поспєлова приніс перемогу саме «Металісту 1925» – 0:1.
Влітку склад «Волині» поповнив вихованець луцького клубу, який, одначе, у минулому сезоні захищав кольори саме «Металіста 1925» – Назар Мельничук. А от у Харкові екс-волинян значно більше. Ще взимку до складу тамтешньої команди перейшов Владислав Кравченко. А влітку склад команди Андрія Демченка поповнили ще двоє вихованців луцької команди – Сергій Петров та Владислав Дмитренко. До слова, і наддосвідчений нападник Сергій Давидов свого часу хоч і недовго, але грав за нашу команду. Тож звітний поєдинок буде наповнений цікавими «версусами».

АРБІТРИ

У якості головного арбітра матч обслуговуватиме Олександр Омельченко зі Слов’янська. До слова, на матчі «Волині» головним він працюватиме уперше. Асистенти арбітра – Валентин Куцев (Київ) та Дмитро Оганесян (Луганськ). Резервний арбітр – Євгеній Назаров (Харків). Спостерігач арбітражу – Євген Котенко (Суми).

ВІЗИТІВКА

Суперник – «Металіст 1925» (Харків)

Рік заснування: 2016

Кольори клубу: синьо-жовті

Офіційний сайт клубу: https://metalist1925.com/

Головний тренер: Андрій Демченко

Місце у таблиці Першої ліги: 4 (9 матчів, 5 перемог, 2 нічиї, 2 поразки, різниця голів 14:7, 17 очок)
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus