USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Металіст» - «Волинь» - 4:0. ФОТО

10 Серпня 2013 22:51
У матчі 5 туру Прем'єр-ліги України з футболу луцька «Волинь» зазнала третьої поразки поспіль. Цього разу від харківського «Металіста» з розгромним рахунком - 0:4.

«Волинь», граючи у більшості левову частину матчу, нічого не змогла протиставити харківському «Металісту». «Хрестоносці» отримали у свої ворота аж чотири «сухих» постріли…

Рання заміна від Кварца, вилучення Едмара

Обидва тренери команд вирішили трішки змінити свої стартові склади, якщо брати до уваги попередні матчі «Волині» і «Металіста». Мирон Маркевич з перших секунд випустив на поле екс-гравця італійської «Катаньї» Гомеса та орендованого хавбека «Карпат» Павла Ксьонза.
Дещо неочікуваним видалася стартова одинадцятка «Волині». Віталій Кварцяний всадовив «на банку» досвідченого Богдана Шершуна, молодого Дмитра Задрецького, а капітанську пов’язку віддав Ванче Шикову. Зате в старті вийшли Ігор Скоба, Леандро, новачок Темур Парцванія, воротар Сергій Літовченко. Також в заявці на гру опинився новенький Ерік Матуку.
З перших хвилин «Металіст» пішов в атаку. Особливо активним був Девіч. Кварцяний в своєму стилі вже на початку гри поміняв уродженця Грузії, Парцванію, на Богдана Шершуна. Футбол, який демонструє Темур у формі «Волині», бажає лишати кращого.

Після проведеної заміни, «хрестоносці» мали шанс першими відкрити рахунок, однак постріл Мемешева пройшов вище поперечини. Через кілька хвилин промахнувся вже Нємчанінов.
Але, як і очікувалися, забили господарі поля. Девіч пішов в обіграш Шикова, македонець порушив правила. І герой поєдинку проти «ПАОКа» класним ударом зі стандарту пробив Літовченка - 1:0. Не встигли гості оговтатися, як знову пропустили зі штрафного. Своє ім’я на табло записав новачок Дієго Соуза - 2:0. Не зовсім впевнено зіграв кіпер лучан. Напевно, в ці секунди Віталій Володимирович пошкодував, що на заміні залишив Неділька.
Під завісу першого тайму арбітр угледів грубу гру з боку Едмара. Натуралізований бразилець після порушення правил побачив перед собою червону картку.

Шикарний дебют Гомеса та нереалізовані шанси «Волині»


На початку другого тайму після подачі з кутового один м’яч міг сквитати Шершун. Надійно зіграв Дішленкович.
Через десять хвилин вже мав змогу відзначитися Мемешев, але його удар швидше був схожий на пас.
Не встиг як слід розбігатися свіженький Задерецький, коли Гомес вискочив на побачення з Літовченком. Удар аргентинця воротар парирував, але на добиванні першим був Марко Девіч – 3:0. Після цього Девіч міг забивати четвертий.
Склалося враження, що в меншості грає саме «Волинь». Особливо сподобався новачок Алехандро Гомес , що, граючи за «Катанью», забивав самому Джанлуїджі Буффону. Аргентинський новачок обігрував височенних оборонців «Волині», віддавав філіграні передачі партнерам.
Могли бодай раз загнати круглого в сітку воріт «Металіста» Шиков, Бікфалві, але їхні удари ішли прямісінько в Дішленковича.
Останнє гучне слово було за «Металістом». Бланко з метрів двадцятидвох прекрасним потужним ударом увігнав м’яча в ближню «дев’ятку» - 4:0.
Після матчу на екрані телевізора цифри показали, що шкіряним на два відсотки більше володіла «Волинь».

Згадав поєдинок в останній Лізі чемпіонів – «Баварія» проти «Барселони». Іспанці теж більше володіли м’ячем, але грали переважно назад та впоперек, коли німці віддавали паси вперед. Результат – 4:0 на користь Мюнхена.

В наступну турі, 19 серпня, волиняни прийматимуть запеклого ворога – львівські «Карпати».

Відразу після гри Мирон Маркевич зауважив: «Ми трішки розпочало нервово, поки не забили тих кілька м’ячів. Але на те є пояснення: Соуза ще не набрав форму, вперше зіграв Гомес, але зіграв досить непогано, вдруге вийшов на поле Ксьонз… Сьогодні була гра, яку би ми більш-менш хотіли бачити, але є ще над чим працювати».

«Металіст» - «Волинь» - 4:0 (після першого тайму 2:0)
5 тур Прем’єр-ліги, 10 серпня, 21.00, м. Харків, стадіон «Металіст»
Арбітр: Сергій Бойко (Київська область)

Металіст (Харків): 81. Дішленкович, 77. Ксьонз, 30. Папа, 13. Моледо, 20. Азеведо, 15. Гомес (Крістальдо, 82), 8. Едмар, 7. Дієго Соуза, 11. Х.Соса (к) (Марлос, 71), 23. Бланко, 33. Девіч (Краснопьоров, 76)
Запасні: 99. Шуховцев, 3. Вільягра, 4. Березовчук, 17. Пшеничних
Тренер: Мирон Маркевич

Волинь (Луцьк): 78. Літовченко, 3. Сімінін, 14. Масло, 6. Шиков (к), 2. Леандро, 88. Скоба (Карасюк, 78), 11. Мемешев, 91. Парцванія (Шершун, 15), 8. Нємчанінов (Задерецький, 64), 77. Шумахер, 10. Бікфалві
Запасні: 42. Неділько, 4. Приндета, 9. Бабир, 21. Матуку
Тренер: Віталій Кварцяний

Голи:
1:0 - Девіч -26 хв.
2:0 - Соуза - 29 хв.
3:0 - Девіч - 66 хв.
4:0 - Бланко - 93 хв.


Попередження: Моледо 33, Соса 45 - Шиков 25, Шершун 35, Масло 64

Вилучення - Едмар 36





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
фан Показати IP 11 Серпня 2013 00:26
Ми з тобою Кварц!
ми з тобою Показати IP 11 Серпня 2013 08:36
ті ха грошенята сидять по барах, а на полі 10 іграків не здатні вибити. головне що кварц тепер по життю тренер. ну і що що 1 перша ліга головне зарплати платіть їм по 10 тон баксів просто щоб виходили на поле і чудили
микола Показати IP 11 Серпня 2013 18:54
волинь наступні 2 матчі виграє.
металл до микола Показати IP 14 Серпня 2013 11:41
понос нападе

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus