USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Металіст» і «Карпати» пройшли в груповий раунд Ліги Європи

27 Серпня 2010 11:50
26-го серпня відбулися матчі у відповідь першого раунду плей-офф Ліги Європи. На жаль деякі українські команди виступили не дуже вдало, але в цілому гучних сенсацій не сталося.

Поразку «Таврії» від «Байєра» з рахунком 3:1 на своєму полі можна було прогнозувати, але від «Дніпро» цілком міг проходити польський «Лех», який зумів відстояти гол, забитий у першій зустрічі, - передає Радіо Ера.

У той же час «Карпати» і «Металіст», варто віддати їм належне, могли завершити свою участь в єврокубках, проте зуміли домогтися потрібного їм результату у зустрічах проти «Галатасарая» і «Омонії». У першому випадку команда пішла від поразки на 5-ій доданій хвилині, тоді як харків'яни і зовсім відіграли два м'ячі за 4 хвилини, передає РБК.

Львівські «Карпати» у матчі-відповіді плей-офф Ліги Європи зіграли внічию з турецьким «Галатасараєм» з рахунком 1:1. Цей рахунок дозволив львів'янам пройти в груповий раунд турніру.

Харківський «Металіст» ледве обійшов чемпіона Кіпру «Омонію», зігравши вдома з рахунком 2:2. І за підсумками двох матчів також війшовши у груповий етап.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus