USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

«Металург» Донецьк - «Волинь». 1:3

29 Березня 2014 15:54
Закінчився футбольний матч Прем'єр-ліги Чемпіонату України, 23-го туру, між командами «Металург» (Донецьк) та «Волинь» (Луцьк). Рахунок 1-3 на користь лучан. Матч проходив у Донецьку на стадіоні «Металург». Судив матч арбітр з Черкас, Юрій Фощій.

Склади команд
«Металург» Донецьк
12 Олександр Бандура
4 В'ячеслав Чечер
5 Володимир Польовий
10 Жуніор Мораес
13 Константинос Макрідіс
14 Александре
15 Георгій Зотов
22 Вассіліос Пляцікас
44 Василь Прийма
50 Сергій Болбат
99 Геворг Казарян

«Волинь» Луцьк
74 Артем Кичак
3 Сергій Сімінін
10 Ерік Бікфалві
11 Редван Мемешев
14 Ян Масло
16 Гал Шиш
19 Алессандро Селін
23 Богдан Шершун
88 Ігор Скоба
91 Темур Парцванія
99 Рамон Лопес

Матч розпочався доволі в'яло, і до середини першого тайму особливої загрози не відчували ворота обох команд. Перший момент з'явився у господарів поля на 19-й хвилині, коли Сергій Балбат вийшов сам на сам з голкіпером Волині, але переграти Артема Кичака йому не вдалось. І вже через п'ять хвилин Жуніор Мораес виходить знову сам-на-сам з воротарем «Волині», і навіть забиває м'яч у сітку воріт, але арбітр рятує волинян від пропущеного голу, фіксуючи положення поза грою. Донеччани продовжували штурмувати ворота Артема Кичака, і на 31-й хвилині матчу знову отримали прекрасну нагоду відкрити рахунок, Василь Прийма випадково отримав м'яч у воротарському майданчику «Волині» і пробив по воротах, але влучив в голкіпера.

Не забиваєш ти - забивають тобі, саме так і вийшло. «Металург», який мав багато моментів для виходу вперед, на 35-й хвилині матчу пропускає від гостей м'яч у свої ворота. Алессандро Селін відкрив рахунок у матчі.

Але недовга була радість лучан, уже через 5 хвилин, на 40-й хвилині, господарі поля зрівнюють рахунок, відзначився В'ячеслав Чечер.

Другий тайм розпочався з жовтої картки для Алессандро Селіна, та офсайда для Мораеса.

І вже на 53-й хвилині волиняни знову вийшли вперед, дуже грамотно на контратаці зіграв Ерік Бікфалві.

На 65-й хвилині Темур Парцванія, перервавши атаку Сергія Болбата, отримав травму, і не зміг більше продовжувати гру. На заміну вийшов Флорентин Матей. «Металург» в цей час теж провів дві заміни. На 73-й хвилині на заміну, замість Редвана Мемешева вийшов Міхаель Бабатунде, який одразу включився в гру і вже на 77-й хвилині отримав передачу і блискуче пробив по воротам Олександра Бандури, який з великими зусиллями врятував свої ворота. На 80-й хвилині лучани залишились вдесятьох, червону картку отримав Богдан Шершун, але й це не допомогло господарям поля, хоча на 85-й хвилині вони мали дуже гарний шанс зрівняти рахунок. Василь Прийма не забив у пусті ворота, після того як Артем Кичак неправильно зіграв на виході.

Зате волиняни поставили крапку в матчі, реалізувавши пенальті на 87-й хвилині. Відзначився Рамон Лопес.

Протягом усіє гри команда з Донецька атакувала ворота «Волині». Але результату вони досягли лише один раз, на відміну від наших співвітчизників, які показали 100% результативності і дуже грамотно грали на контратаках.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Любі свині Показати IP 29 Березня 2014 16:49
Хоть єдна файна новина

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus