USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

ММА у Луцькому замку: відбулося перше спільне тренування команди волинян

27 Квітня 2019 07:00
Команда волинян у складі 10 бійців зі змішаних єдиноборств різних клубів обласного центру об’єдналася задля участі в ІІІ Міжнародному професійному турнірі з ММА "Воїни Любарта«. Перше спільне тренування спортсменів відбулося на базі клубу «Прайд».

Команду волинян формують бійці з клубів «Прайд», «Легіон», «Воїн», «Гарда», «ANT» – розповідає головний організатор турніру, офіційний представник професійної Ліги ММА «PROFC-Ukraine», президент Клубу «PRIDE» Олександр Кулаков.

«Сьогодні у нас перше спільне тренування збірної, в яку увійшли кращі спортсмени. До цього хлопці пройшли ряд навально-тренувальних зборів і зараз ми обмінюємося досвідом, тренуємося разом, відпрацьовуємо кращі комбінації, аналізуємо помилки, аби їх уникати під час поєдинків. Нажаль сьогодні присутні ще не всі спортсмени, бо в окремих ще тривають навчально-тренувальні збори.

Приємно, що вже про наш міжнародний турнір знають і команди самі на нас виходять, представники іноземних країн із задоволенням висловлюють бажання брати участь у змаганнях.

Ми плануємо, як організатори, аби відбулося 16 поєдинків. Лучани в більшості візьмуть участь, вони протистоятимуть іноземним бійцями», – розповів Олександр Кулаков.
«Я виступатиму на цьому турнірі вдруге, він дуже хороший і мотивує мене інтенсивно тренуватися, аби гідно виступити, адже приїжджають іноземні бійці високого рівня, а ми на своїй землі, на нас покладають сподівання, тому мусимо вигравати. Такі змагання допомагають нам рости. Минулого разу я здобув перемогу, бій провів дуже швидко за хвилину суперник поступився», – розповів учасник змагань Олексій Бондаренко (клуб «Воїн»).

«У цих змаганнях я братиму участь вперше, готуюся дуже наполегливо: щодня два тренування. Змагання зацікавили тим, що після них можна виступати на інших змаганнях високого рівня і досягнути високих цілей. Так ми формуємо собі рейтинг і стаємо конкурентноспроможними спортсменами, з якими хочуть битися професіонали, і сходинка за сходинкою ми стаємо все крутішими. Загалом, змагання для мене не в новинку і я знаю, що для того, аби перемогти потрібно мати наполегливість та впертість, це я і проявляю», – говорить учасник змагань Вадим Радюк (клуб "Легіон«).ІІІ Міжнародний професійний турнір «Воїни Любарта» проходитиме за підтримки Луцької міської ради спільно з Департаментом сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради та регіонального відділення Національного олімпійського комітету в Луцькому замку 9 червня.

Запланований приїзд спортсменів із Італії, Туреччини, Грузії, Азербайджану, Білорусії, Румунії, з України ( Луцьк, Одеса, Рівне Суми, Львів).

Нагадаємо, перший турнір став справжнім спортивним шоу світового рівня з не стандартною локацією – територія старовинного замку. Наступний турнір, який відбувся торік, уже назвали "візитівкою Луцька".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus