USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Молдавани будь-кого зроблять футбольною зіркою

21 Грудня 2009 17:08
Футбольний клуб «Олімпія» (Бєльци, Молдова) відкриває новий напрям у грі мільйонів - футбольний туризм.
 
Із 21 грудня 2009-го по 21 березня 2010 року на офіційному сайті клубу проводиться конкурс серед любителів футболу, переможець якого буде прийнятий до команди «Олімпія» і разом з нею візьме участь у матчах Ліги Європи або Ліги чемпіонів УЄФА, причому… в основному складі.
 
Брати участь у конкурсі може будь-який фізично здоровий, дієздатний чоловік, віком від 18 до 60 років, котрий запропонує клубові максимальну суму грошей за право зіграти у Єврокубках. Щоби подати заявку, необхідно заповнити анкету на офіційному сайті клубу, перерахувати на розрахунковий рахунок ФК «Олімпія» стартовий внесок у розмірі 300 євро та вказати суму, за яку він готовий купити свою мрію.
 
Початкова вартість місця в команді, з котрої починається конкурс - 10 тисяч євро. 22 березня 2010 року підбиваються підсумки конкурсу: перемагає учасник, котрий виставив максимальну суму грошей.
 
Утім, є одне «але». Якщо серед бажаючих з’явиться перший претендент, готовий заплатити за втілення своєї мрії мільйон євро, конкурс закінчується достроково. А ця людина оголошується переможцем. Вона підписує з футбольним клубом контракт, у якому ключовою умовою є участь у матчі Ліги Європи або Ліги чемпіонів в основному складі команди.
 
Головна ідея молдовського футбольного туризму – клуб готовий реалізувати мрію одного-єдиного чоловіка з шести з половиною мільярдів людей на планеті. Футболісти готові прийняти його до своєї команди і зробити зіркою світового футболу, незалежно від віку та роду діяльності. За дуже короткий термін часу - лише за кілька днів. За дуже невеликі гроші - від 10 тисяч до мільйона євро. В рамках спеціального конкурсу, котрий так і називається: «Стань футбольною зіркою в одну мить».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
seal Показати IP 21 Грудня 2009 17:58
Ну-ну! Вони вже з початку року через Інтернет собі гравців шукали.(http://tsn.ua/sport/u-moldavskii-klub-zarahovuyut-v-interneti.html) Щось не чути було про значний прорив команди у європейському футболі. Ну і для початку "Олімпії" необхідно зайняти хоча б третє місце в чемпіонаті Молдови для того, щоб команда потрапила в єврокубки. Поки що команда займає четверту сходинку таблиці з 29 очками, на третій позиції кишинівський клуб "Дачия" з 42 очками, першу сходинку таблиці займає тираспольський "Шериф" з 44 очками. http://www.allscores.ru/soccer/leagues/main.php?champ=33 Так, що у мене великі сумніви щодо напливу бажаючих зіграти у цьому клубі за такі гроші.
Таня Показати IP 22 Грудня 2009 19:43
Аж смішно, На щщо вони розраховують. Наївні. "Фабрика футбольних зірок" якась. Тільки без таланту зіркою в футболі не станеш, а тим більше в такій команді. Одним словом-МОЛДАВАНИ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus