USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Молодь «Волині» зіграла з кримчанами мирно. ФОТО

20 Липня 2013 19:13
На дебютний матч «молодіжки» «Волині» на «Підшипнику» старший тренер команди виставив найбільш бойовий свій склад, підсилений кількома гравцями, які тренуються із основною командою. Утім, перші хвилини гри відзначилися нервозністю й «розвідка» затягнулася на добрих двадцять хвилин першого тайму. Повідомляє офіційний сайт клубу.

«Волинь-М» вибухнула двома стовідсотковими моментами у третій десятихвилинці тайму. Спочатку Бобух підключився на кутовий і з п’яти метрів влучив ударом головою у кіпера… У наступній атаці лучани провели швидку багатоходівку, Жук прострілив у штрафну й Артем Щедрий приклався з ходу по м’ячу. Шкода, що удар прийшовся на три метри вище воріт.

Та першого голу довго чекати не довелося – на 28-й хвилині Коблюк прострілив з правого краю у штрафний майданчик і м’яч влучив у руку оборонцю «Таврії». Пенальті впевнено виконав капітан «Волині» Роман Никитюк – 1:0.

Лучани ще кілька разів небезпечно контратакувала, а у «Таврії» добре працював правий фланг і після однієї з атак в штрафній «Волині» була гаряче, однак надійно на перехопленні зіграв Пшибила.

Перша ж хвилина другого тайму мала знімати сумніви стосовно результату матчу. Петрук перехопив м’яча на половині поля гостей, відпасував на Коблюка. Тарас пробив, воротар кримчан відбив м’яча, який, втім, покотився у ворота надто повільно і захисник із «стрічки» вибив його у поле…

І відразу ж за розбазарений момент настала розплата – лучани залишилися вдесятьох. Роман Годований мусив фолити майже на лінії штрафного, адже нападник «Таврії» прокинув м’яча повз захисника… На щастя, свій стандарт після цього гості виконали вкрай невдало.

Олег Федюков зробив перестановки в тактичній схемі, випустивши Батрака замість нападника Петрука.

Кримчани дуже швидко скористалися чисельною перевагою. Гості заробили на 61-й хвилині штрафний у тридцяти метрах від воріт. Удар зі стандарту Пшибила відбив, але невдало, а на добиванні першим був гравець «Таврії», який влучив у стійку і лише з третього разу Калюжний з трьох метрів вразив ворота – 1:1.

З часом «Волинь» відвела гру від своїх воріт і на 70-й хвилині Шаповал дуже небезпечно прострілив у карний, але безадресатно… Господарі згодом взагалі окупували гостьову частину поля, активно увійшов в гру Фурман, бив після кутового знову Артем Бобух – на жаль, у руку воротарю. «Волинь» тричі поспіль подавала кутові і ледь не схопила «зворотку». Відразу троє кримчан втекли віч-на-віч із Пшибилою, та Степан намертво зафіксував м’яча після удару Кошмана. Так само вручив команду наш кіпер після виходу Мосендза віч-на-віч під кутом.

Кінцівка матчу виявилася нервовою, на полі тривали «каруселі», які закінчилися бойовою нічиєю. Їхньою «родзинкою» стали два пенальті, які відбив на останніх секундах Степан Пшибила. Перший удар кіпер відбив ногою, але арбітр змусив кримчан перебивати пенальті, нагородивши Степана «гірчичником». Але й другий удар Пшибила «потягнув»!!! Відтак, надзвичайно бойова нічия 1:1.



















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus