USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Молода «Волинь» привезла у Луцьк «срібло»

16 Серпня 2013 08:00
Юнацька команда «Волинь» U-17 (тренер Роман Максимюк) повернулася із Міжнародного юнацького турніру з футболу серед юнаків 1997 року народження та молодших, який відбувся 12-15 серпня у Тернополі. Повідомляє прес-служба луцької команди.

На турнірі грали окрім «Волині» U-17 команди «Стадіон «Шльонський» м.Хожув (Польща)», КЗ «ДЮСШ з футболу» м.Тернопіль (Україна), ФК «Севастополь», «ОДЮСШ Блохіна та Бєланова» з Вінниці, «BRW-ВІК» з Володимира-Волинського. Ігри відбувалися на футбольних полях «Тернопільського міського стадіону і КЗ ДЮСШ з футболу.

У першому турі «Волинь» U-17 зіграла із BRW-ВІК (Володимир-Волинський). Лучани поступилися 1:3, але це була єдина поразка наших юнаків на турнірі. У подальшому хлопці Романа Максимюка здобували тільки перемоги. У вівторок вранці лучани виграли у «Севастополя» 2:1, у вечірньому поєдинку команда Максимюка зіграла із поляками з міста Хожув і виграла 2:0.

У середу лучани перемогли господарів 1:0, а вчора команду «ОДЮСШ Блохіна та Бєланова» з Вінниці – 2:0.

У загальному підсумку «Волинь» U-17 виборола друге місце, а Павла Дуду визнано кращим гравцем турніру.

До слова, у серпні команди ДЮФШ «Волинь» зіграють ще на кількох турнірах. Окрім змагань у Жовкві та Києві, команда U-15 (тренер Володимир Гапон) зіграє в Івано-Франківську 21-23 серпня, а U-14 (тренер Анатолій Чиж) в Дубно 17-18 серпня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus