USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Молоде покоління волейболісток потішило вболівальників ЧУ

28 Березня 2017 14:40
Поки Волинь в очікуванні фінальних ігор серед жіночих команд суперліги, де наша команда побореться за медалі найвищого дивізіону, молоде покоління волейболісток обласної ДЮСШ потішило вболівальників бронзовими нагородами чемпіонту України серед дівчат 2000 р.н. та мол., фінал якого пройшов цими днями (21-26.03.2017 р.) в м. Біла Церква.

Про це повідомили представники спортсменів.

Чемпіонат стартував з 17 команд-учасниць, але за підсумками трьох турів у фінал вдалось потрапити тільки 8-ом найсильнішим командам України, серед ровесниць цього віку. У фіналі за чемпіонство боролись команди з: ХОВУФКІС (Харків), ДЮСШ (Прилуки), ВУФК (Миколаїв), СДЮШОР №2 (Полтава), КОЛІФСК (Біла Церква), Юність (Біла Церква), ДЮСШ №12 (Київ) та команда ОДЮСШ (Луцьк).

У фіналі волинянкам дістались не прості суперники – це вихованки Київського спортивного ліцею інтернату та Харківського обласного вищого училища фізичної культури і спорту.

Вихованки тренера Олени Алєксєєвої показали гарну спортивну боротьбу та жагу до перемоги!

Результат -ІІІ місце чемпіонату України серед дівчат 2000 р.н. та мол.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus