USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Молодіжка «Волині» поїхала в Київ

8 Жовтня 2013 12:57
«Волинь» U-19 готується до матчу із «Арсеналом» Сьогодні вранці команда «Волинь» U-19 відбула на календарну гру 12-го туру до Києва. В Обухові 9 жовтня о 15.00 підопічні Ярослава Комзюка зустрінуться із київським «Арсеналом». Лучани ведуть напружену боротьбу за вихід до наступного кола змагань із іншими чотирма командами. У групі А залишилося зіграти тільки три матчі, усі суперники розташувалися у турнірці на відстані 1-2 очок, тому кожна перемога нині на вагу золота і може істотно змінювати ситуацію. Повідомили в клубній прес-службі лучан.

У звітному матчі зустрінуться команди, які найбільше забили в чемпіонаті (25 голів - «Волинь») та пропустили (38 голів - «Арсенал»). Найкращими бомбардирами в складі суперників є «волиняни» Артем Дудік (6 голів), який, щоправда, отримав невелике ушкодження, та «канонір» Владислав Паливода (5 голів).

В складах обох команд дискваліфіковані гравці відсутні. Приємно, що в стрій повертається Андрій Стрижеус.

У минулому турі «Волинь» вдома переграла «Ворсклу» 2:0, «Арсенал» поступився в Одесі лідеру змагань «Чорноморцю» 0:5. Кияни, на разі, на останньому місці, але вряди годи здатні на сюрприз і відібрати очки у сильних суперників. Волиняни на другому місці в турнірній таблиці, випереджаючи «Дніпро», який має матч із «Карпатами» у запасі, на один заліковий бал. Інші матчі туру в групі А: Ворскла – Карпати, Говерла – Динамо та Дніпро – Чорноморець.

Суддівську бригаду на матчі очолить Віктор Копієвський із Кіровограду. Йому допомагатимуть два рівненських арбітри: Анатолій Шевчук та Павло Новосад.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus