USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Молодіжка «Волині» здобула вольову перемогу в Одесі. ФОТО

6 Жовтня 2013 09:36
Молодіжна команда «Волині» буквально «з коліс», а точніше «з крил» почала свій матч із «Чорноморцем». Команда з`явилася у Совіньоні за півгодини до початку гри й, можливо, ця обставина пояснює певну інертність гостей на початку першого тайму. Повідомили у клубній прес-службі.

Господарі першими відзначилися після потужного удару Слінкіна. М’яч відскочив від поперечини, головний арбітр матчу взяття воріт відразу не зафіксував, але йому про це нагадав асистент на лінії – 1:0. «Волинь» швидко відігралася. Щедрого Коломієць вивів на побачення із Мартищуком і Артем котнув м’яча поміж ніг кіпера – 1:1.

Перша частина другого тайму виявилася урожайною на голи. Спочатку Нємчанінов з 16 метрів лівою увігнав м’яча в кут воріт – 1:2. Через три хвилини рефері (і знову за сигналом асистента) призначає пенальті у ворота «Волині», угледівши гру рукою в Малика. Євген в цей момент перебував неподалік лінії штрафного… Смірнов переграв нашого Сашу Воробея з пенальті – 2:2. Щойно гості розвели з центру, як Максимук помчав правим флангом в атаку, сильно прострілив і вже цього разу м’яч влучив в руку захисника господарів. Хомченко з «точки» був невблаганним – 2:3.

До кінця гри «волиняни» ще мали два хороших шанси збільшити рахунок. Щедрий не реалізував ще один вихід віч-на-віч, а Хомченко після сильних індивідуальних дій в штрафній кілька разів згаяв свої моменти.

Утім, дубль везе додому з виїзду перемогу, яка суто психологічно має надати наснаги «молодіжці».

Старший тренер команди Олег Федюков в коментарі прес-службі наголосив саме на психологічній впевненості команди після цієї перемоги. «Ми дуже переживаємо за те, що в силу багатьох обставин опинилися на останньому рядку в турнірній таблиці. Тим більше, що склад нашої команди у більшості матчів дуже і дуже потужний. Ця обставина інколи надто тисне на гравців, тому сьогоднішня перемога додасть впевненості команді, - сказав Олег Іванович, – Ми зіграли практично без розминки сьогодні, тому не все виходило у першому таймі. Але в загальному у матчі перевагою володіли більше волиняни, тому закономірно виграли. Навіть за умови певних симпатій до господарів з боку арбітрів на лінії… Відмічу сьогодні старанність гравців, яких делегували в дубль з основної команди, а також гру через «не можу» футболістів, які в середу відіграли важливий матч у команді U-19, а сьогодні билися на полі усі 90 хвилин за «молодіжку».


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus