USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Михайличенко домігся дуже хорошого результату, – Йожеф Сабо

26 Листопада 2009 15:29
Колишній головний тренер національної збірної України з футболу Йожеф Сабо заступився за її нинішнього наставника.
«Я лише вважаю, що Михайличенка варто підтримати. Він тренер молодий, уміє вчитися на своїх помилках. Його багато критикують за невиразну гру збірної, але ж не можна судити лише за одиничними матчами. Було багато й хороших ігор. Михайличенко вивів команду до плей-офф, а це дуже хороший результат», – заявив Сабо.
На запитання, кого він бачить найбільш реальним претендентом на пост наставника збірної в разі відставки Олексія Михайличенка, Йожеф Йожефович відповів: «Головне, що можу сказати – не варто запрошувати іноземця. В нас дуже багато хороших професіональних фахівців, які можуть привести команду до перемог. Наша команда змінюється, її кістяк у майбутньому складатиметься з молодих футболістів. Уже сьогодні можу назвати прізвища Ярослава Ракицького, Євгена Хачеріді, Василя Кобіна, ті ж Петров і Гармаш – хлопці, котрі виграли юнацький чемпіонат Європи. Їх треба поступово награвати, тим більше, в нас не буде офіційних матчів. Вважаю, що український тренер може вже нині судити про кожного з цих футболістів і шукати їм місце в команді. У той час як іноземець потратить близько року тільки на знайомство, з\'ясування ситуації в українському футболі. Якщо говорити про дисципліну, то вважаю, що будь-який тренер може її створити й інший менталітет тут ні при чому».
На запитання, чи погодився б він знову очолити збірну, Сабо зауважив: «Поки що мені ніхто нічого не пропонував, тому не хочу загадувати. Якщо така пропозиція надійде, я, звичайно, її розглядатиму і думатиму про таку можливість. Але поки, повторюся, збірна має тренера, який цілком заслуговує на те, щоб таким і залишитися», – пише sport.ua.
Довідково:
Під керівництвом Йожефа Сабо національна збірна України з футболу двічі пробивалася до плей-офф, обидва рази вважалася фаворитом і щоразу несподівано для оглядачів програвала за сумою двох матчів: у відборі на чемпіонат світу 1998 року – Хорватії, на Євро-2000 – Словенії.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
seal Показати IP 26 Листопада 2009 22:02
Да...Нічого не скажеш - що домігся хорошого результату, то домігся. Не увійти до фінальної частини збірній, яка на минулому чемпіонаті вийшла до чвертьфіналу - результат краще небуває!? Позор.
alex Показати IP 27 Листопада 2009 08:00
Що тут дивуватися? Одного поля ягоди. Сабо також був не дуже сильним тренером збірної.
Андрій Шевченко-старший Показати IP 1 Грудня 2009 10:42
Віддаючи належне колишнім футбольним здобуткам і Сабо і Михайличенка, факт залишається фактом - тренерами вони є слабенькими. Головним чином навчилися "поговорить" в ефірі і виправдати все, що можна і не можна. Сірість виправдовує сірість. Михайличенко вже давно час іти...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus