USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Михайличенко не викликав Тимощука до збірної України

11 Листопада 2008 10:29
Головний тренер збірної України Олексій Михайличенко оприлюднив список футболістів, які готуватимуться до товариського поєдинку проти команди Норвегії, що відбудеться 19 листопада у Дніпропетровську. Про це 11 листопада інформує репортер «Волинських Новин».
За інформацією УНІАН, наставник синьо-жовтих вирішив запросити на збір кількох потенційних дебютантів. Відтак не будуть викликатися на цю гру легіонери Андрій Шевченко, Анатолій Тимощук, Андрій Воронін та Євген Левченко, і зроблена ставка на футболістів із національного чемпіонату. Єдиний виняток – представник російської прем’єр-ліги Віталій Федоров, – пише Чемпіон.
Довідково:
Склад збірної України:
Голкіпери: Станіслав Богуш(«Динамо», Київ), Андрій П’ятов(«Шахтар», Донецьк).
Захисники: Віталій Мандзюк(«Арсенал», Київ), Андрій Русол(«Дніпро», Дніпропетровськ), Дмитро Чигринський і Олександр Кучер(обидва «Шахтар»), Андрій Несмачний(«Динамо», Київ), Віталій Федорів(«Амкар», Перм, Росія).
Півзахисники: Олександр Алієв(«Динамо»), Сегій Валяєв і Валентин Слюсар( «Металіст», Харків), Денис Голайдо(«Таврія», Сімферополь), Сергій Кравченко(«Ворскла», Полтава), Сергій Назаренко(«Дніпро»).
Нападники: Володимир Гоменюк(«Таврія»), Марко Девіч(«Металіст»), Артем Мілевський(«Динамо»), Євген Селезньов(«Шахтар»).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus