USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На «Авангарді» розпочались активні тренування

7 Квітня 2016 19:00
Професійних спортсменів, аматорів і вихованців школи бігу, які незабаром стартуватимуть у проекті «Найшвидша школа Луцька», можна доволі часто зустріти цими днями на «Авангарді». А все тому, що на головній спортивній арені Луцька розпочалися активні тренування, - повідомляє прес-служба Федерації легкої атлетики Волинської області.

Окрім того, вже цього місяця «Авангард» прийме національну збірну України U-18, яка з 18 квітня готуватиметься в Луцьку до відповідального старту - Міжнародної матчевої зустрічі Україна-Білорусь-Туреччина.


Додамо, нещодавно делегація висококваліфікованих тренерів та представників МОНмолодьспорту інспектувала головну спортивну арену Волині. Експерти оцінювали не лише готовність стадіону «Авангард» приймати легкоатлетів на збори та змагання, а й інфраструктуру міста.

Разом з тим, раніше повідомлялося, що луцькому стадіону «Авангард» присвоєно другу категорію IAAF. Про це йшлося в листі, який надійшов на адресу офісу Федерації легкої атлетики України від міжнародної асоціації легкоатлетичних федерацій за підписом президента IAAF Себастяна Кое та керівника технічного комітету IAAF Хорхе Сальседо.

Відтепер ця арена може приймати найпрестижніші міжнародні легкоатлетичні змагання, включаючи чемпіонати Європи серед дорослих та чемпіонати світу серед молодших вікових категорій.

Нагадаємо, що влітку–восени 2015 року на Авангарді, завдячуючи співпраці Федерації легкої атлетики України та Волині із Фондом Ігоря Палиці «Тільки разом», проведено масштабну реконструкцію, зокрема вкладено сучасне покриття швейцарської фірми Коніка, нанесено розмітку на легкоатлетичні доріжки, облаштовано сектори для метань і стрибків, змінено комунікації.

Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що оновлений «Авангард» з легкоатлетичним комплексом також став приємною несподіванкою для віце-президента Європейської Атлетики Карела Пільного, який прибув з візитом до Луцька.

Додамо, що впродовж грудня–січня минулого року тривали роботи із сертифікації Авангарду, робилися численні виміри.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus