USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Юні футболісти з гімназії №14 вибороли Кубок Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом»

19 Березня 2019 09:29
З 11 по 14 березня луцькі школярі 5–7 класів змагалися за Кубок Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» з міні-футболу. Тиждень був сповнений спортивного азарту, наполегливої боротьби та жаги до перемоги. Участь у змаганнях взяли 24 заклади загальної середньої освіти Луцька, інформує прес-служба Фонду.

Групові етапи змагань з гостинністю прийняли НВК №24 та НВК №26. Фінал відбувся у спортивній залі НВК №24. Саме тут розгорнулася запекла боротьба за перемогу. Третє місце дісталося школярам НВК №24. А ось золотого призера не вдалося визначити в основний час гри. Долю фінального поєдинку вирішила серія пенальті. У результаті срібними призерами стали юні спортсмени ЗОШ №25. Кубок вибороли учні гімназії №14. Юні футболісти радіють перемозі. Кажуть: було нелегко, проте наполегливі тренування та командний дух привели до омріяного результату.

«Діти з нетерпінням чекають цих турнірів. Дуже багато охочих взяти участь у змаганнях. Адже це, насамперед, досвід. Діти тренувалися на перервах, лишалися після уроків і ми бачимо результат. Наша школа завжди бере участь у спортивних заходах. Маємо чимало перемог. Вже сформована команда з вчителів та батьків для участі у змаганнях з волейболу, що організовує Фонд», – зазначив вчитель фізкультури НВК №24 з двадцятирічним стажем Віктор Єзерський.

Представник Фонду Дмитро Піддубний привітав призерів та вручив подарунки. Усі команди-учасники отримали брендовані футбольні м’ячі з логотипом Фонду. Також призери були нагороджені дипломами та медалями. Золоті переможці отримали найбільшу нагороду – Кубок.

«Дуже приємно, що на Волині багато талановитих дітей. Нехай ваша завзятість та жага до перемоги не згасає. Будьте прикладом для інших. За вами успіх Волині. Впевнений, що ми ще неодноразово почуємо ваші імена», – звернувся Дмитро Піддубний до юних футболістів.

Зазначимо, що це вже другий турнір з міні-футболу за Кубок Фонду. Восени 2018 року змагання такого формату проводилося серед учнів 8–11 класів. Такі заходи дають можливість популяризувати серед учнів здоровий спосіб життя, заохотити їх до футболу та виростити професійних спортсменів, які будуть представляти честь Волині на всеукраїнському рівні.

Ще не встигли стихнути баталії на шкільних спортивних майданчиках, як Фонд готує чергові змагання. В останній тиждень березня відбудеться ІІІ турнір з волейболу серед учителів та батьків учнів закладів загальної середньої освіти міста Луцька. Адже спорт – важлива інвестиція у майбутнє, а спортивні проекти – в пріоритеті роботи Фонду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus