USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцький Авангард отримав сертифікат IAFF

11 Березня 2016 23:57
Луцькому стадіону «Авангард» присвоєно другу категорію IAAF. Про це повідомили в листі, який надійшов на адресу офісу Федерації легкої атлетики України від міжнародної асоціації легкоатлетичних федерацій за підписом президента IAAF Себастяна Кое та керівника технічного комітету IAAF Хорхе Сальседо.

Відтепер ця арена може приймати найпрестижніші міжнародні легкоатлетичні змагання, включаючи чемпіонати Європи серед дорослих та чемпіонати світу серед молодших вікових категорій.

Нагадаємо, що влітку–восени 2015 року на Авангарді, завдячуючи співпраці Федерації легкої атлетики України та Волині із Фондом Ігоря Палиці «Тільки разом» проведено масштабну реконструкцію, зокрема вкладено сучасне покриття швейцарської фірми Коніка, нанесено розмітку на легкоатлетичні доріжки, облаштовано сектори для метань і стрибків, змінено комунікації.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини писало, що оновлений «Авангард» з легкоатлетичним комплексом став приємною несподіванкою для віце-президента Європейської Атлетики Карела Пільного, який прибув з візитом до Луцька.

Впродовж грудня–січня тривали роботи із сертифікації Авангарду, робилися численні виміри. «Вітаємо всю легкоатлетичну громадськість краю із цією подією, що відкриває прекрасні перспективи розвитку спорту в Луцьку!»–пише федерація ФЛАВО.

АВАНГАРД ОТРИМАВ СЕРТИФІКАТ IAFF!На адресу офісу Федерації легкої атлетики України надійшов лист від Міжнародної асоціа...

Опубликовано Федерація легкої атлетики Волинської області - ФЛАВО 11 марта 2016 г.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Альберт Показати IP 12 Березня 2016 00:27
Волинський регіон треба робити спортивною, науковою, революційною, столицею України. Не забувати ще за збереження екології. І бачення фонду "Тільки разом" дуже мені імпонує. Ще б міська влада перейнялася теперішнім розвитком міста
Хлоп до Альберт Показати IP 12 Березня 2016 07:39
Почнемо бачити з "Торпедо"! :)) Розвиток зашкалює!
холопу до Хлоп Показати IP 12 Березня 2016 10:07
о, прийшов на роботу і какашку запостив. День вдався, чоловіче! Іде побігай краще стадіоном, розтруси мізки іжир, що їх оповив
бе до Альберт Показати IP 12 Березня 2016 09:22
ще б міській владі для " теперішнього розвитку міста" грошенят хтось би підкинув !!!
Ве до бе до Альберт Показати IP 12 Березня 2016 11:51
Та хай ця міська влада та депутати не крадуть.І всім на все хватить.
До Альберта Показати IP 12 Березня 2016 09:25
Шановний! А ФК "ВОЛИНЬ" хто знищив????????? Яка Європа, Ви в туалети зайдіть... Байкарі!!!
Ігор до До Альберта Показати IP 12 Березня 2016 10:48
Шановний!ФК "Волинь" знищила бездіяльність посадових осіб клубу,які НІЧОГО не хотіли та не робили для того,щоб вирішити справу до того як відбулися ці суди по боргам.Вони отримували зарплату немаленьку ,а все інше їм було до...Хай самі сплатять ці штрафи,а то Палиця винуватий!
Анонім до До Альберта Показати IP 12 Березня 2016 10:54
Футбол нам не треба. Тепер будемо дивитись легку атлетику.
ну да Показати IP 12 Березня 2016 11:56
Волинь вбили, але хвалимось стадіоном. Брехуни....
ігор петрович до ну да Показати IP 12 Березня 2016 22:33
нічого ще не ясно, не кидайся словами на вітер. мінусування очків - то таке в такому чемпіонаті як наш сьогодні.... буде стадіон буде і футбол

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus