USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На «Авангарді» встановили ще один рекорд України

18 Червня 2016 13:09
Киянка Юлія Левченко стала рекордсменкою України серед юніорів в стрибках у висоту. З результатом в 1 метр 95 сантиметрів, вона покращила попередній рекорд Ірини Коваленко, який тримався з липня 2004 року, на 2 сантиметри.

Загалом, другий день програми національного чемпіонату України у Луцьку став дуже результативним на олімпійські нормативи та на путівки до чемпіонату Європи.

Дуже напруженою була боротьба під час фінальних забігів на 100 метрів серед чоловіків та жінок. Зірковий фінал у жінок обернувся тріумфом для спортсменти з Харкова Наталі Погребняк. Жінка перемогла із своїм найкращим часом у сезоні, який становив 11,1 секунди. До слова, це на дві соті секунди менше її особистого рекорду.

У коментарі відразу після забігу Наталя зізналась, що своїм результатом надзвичайно задоволена: «Третій раз біжу на цьому стадіоні і кожного разу результат все кращий та кращий»

Другою на фініші була Олеся Повх з результатом в 11,3 секунди. Третьою фінішувала Марія Рємєнь з результатом 11,5 секунди. До слова, всі три спортсменки цим самим виконали норматив на Чемпіонат Європи.А перші дві атлетки ще раз підтвердили олімпійський час (11,3).

А під час забігу серед чоловіків конкуренція була такою сильною, що розсудити атлетів зумів лише фотофініш.
Чинний чемпіон країни Ігор Бодров був швидшим від четвертого у фіналі Володимира Супруна лише на три соті секунди. Віталій Корж фінішував другим, Роман Кравцов — третім, а Супрун — четвертим.

До слова, під час чемпіонату, традиційно, розігрували і цінні призи. Зокрема, сертифікати на покупку побутової техніки від магазину «Софт Лайн».
А головний приз цього дня – велосипед, дістався учаснику змагань пану Андрію. Вручав двухколісного особисто президент Федерації легкої атлетики Волинської області Володимир Рудюк.

Нагадаємо 16 червня у Луцьку розпочався Чемпіонат України з легкої атлетики. Кращі спортсмени, яких визначать під час змагань, поїдуть захищати честь України на Чемпіонаті Європи, а згодом – на літніх Олімпійських іграх у Ріо-де-Жанейро. Окрім насиченої програми спортивних змагань, для глядачів організатори продумали розважальну програму, а відкриття перетворилося на справжнє свято краси та грації.

Разом з тим, протягом усіх чотирьох днів, серед глядачів розігруватимуть цінні призи. Вчора вже декілька волинян стали володарями піврічної підписки на тижневик Волинські Новини, продуктового кошика, сертифіката на 500 гривень на побутову техніку, або ж на 2000 гривень на спортивний інвентар від спонсорів змагань. Найголовніший приз дня - путівка на 7 днів у Буковель - дісталася 11-річному Сашку. Хлопчик розповідає, що навчається у школі №15 та перейшов у шостий клас. Зі слів хлопчини, у школі найбільше йому до душі уроки з інформатики, фізичної культири, німецької мови.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
вдова Показати IP 19 Червня 2016 06:50
Ви не в Україні живете? Це не у вашій країні війна, артобстріли, горе, розруха, сльози, похорони і чорна від пороху-попелу земля?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus