USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На чемпіонаті Волині юні шахістки «полоскотали нерви» досвідченим чоловікам

12 Березня 2014 11:11
У шаховому клубі «Біла тура» міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» з 7 по 9 березня тривав чемпіонат області з шахів. Боротьбу за нагороди вели тридцять шість шахістів із Луцького, Володимир-Волинського, Любомльського районів, із міста Ковеля, Володимира-Волинського, Горохова, Ківерців, Луцька і обласного центру Інваспорт, - повідомили у комітеті з фізичної культури та спорту Луцької міської ради.

Змагання були особистими, тому допуск до участі у них мали спортсмени не нижче першого розряду. Варто відмітити, що високий рейтинг чемпіонату та загострення боротьби між учасниками додали участь у ньому чотирьох провідних шахових майстрів нашого краю, серед яких міжнародний майстер Василь Неділько (Луцький район), кандидати у майстри спорту з міста залізничників Роман Кінаш і Олександр Новокрещонов, а також лучанин, кандидат у майстри спорту Анатолій Мазій.

Гідними конкурентами чоловікам стали наймолодші учасники чемпіонату, першорозрядники дванадцятирічна Антоніна Самолют з Любомльського району, чотирнадцятирічна Дарина Забокрицька з Луцького району і шістнадцятирічний Олександр Закордонець із Луцька, які показали змістовну гру.

Змагання проводилися за швейцарською системою в дев’ять турів. На партію учасникам виділялося по одній годині. Тому кожна партія була на вагу золота.

Головна боротьба, як і передбачалося, розгорнулася між провідними досвідченими шахістами області.

Показавши максимальний результат і в підсумку набравши 8,5 очок із 9 можливих, перемогу святкував Василь Неділько, який представляв Луцький район. Олександр Новокрещонов із Ковеля і лучанин Анатолій Мазій набрали по 6,5 очок. Проте за кращим коефіцієнтом на другому місці ковельський шахіст, а лучанин – третій.

По закінченні переможців і призерів нагородили дипломами та медалями від організаторів змагань.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus