USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині підлітки облаштували «олімпійський комплекс» у занедбаній хатині

8 Лютого 2019 21:41
У селі Бірки Любешівського району підлітки власними силами облаштували «тренажерний зал» у занедбаній хатині і обладнали його саморобним спортінвентарем з металобрухту та бетону.

Світлини розмістив на своїй сторінці у Facebook Микола Бущук, інформує «Таблоїд Волині».

У коментарях під дописом селяни пишуть, що дуже пишаються підлітками. Мовляв, вони навіть підзаробили грошей, аби вкласти у цей імпровізований спортзал.

Натомість, секретар Любешівської селищної ради Володимир Сергійчук у коментарі зауважив, що для юних спортсменів вже знайшли інше приміщення, зараз там тривають ремонтні роботи. За тренера в дітей буде шкільний вчитель фізкультури. А допомогти зі спортінвентарем чиновник попросив автора допису.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Клава Показати IP 8 Лютого 2019 22:02
Покращення ... У сусідній з Бірками Білорусі - у кожному райцентрі багатофункціональні"Льодові палаці"... Як би Лукашенка побачив таке відношення до молоді, у кращому випадку керівники усіх гілок влади цього містечка одномоментно позбавилися посад, а реально з ними вже б працювали слідчи ...
Пп Показати IP 9 Лютого 2019 08:09
Заживемо по новому,казав порох 5р. назад!!!!!! стидоття- африка такого не бачила.!!!!!!!
Анонім Показати IP 9 Лютого 2019 10:57
За владу соромно, позор!!! А ось пацани молодці!!! Не бухають цілими днями і не хапають, а займаються спортом, виходять з того що мають...
ВЕТАЛЬ. Показати IP 11 Лютого 2019 11:34
ХАЙ ДУПУТАТИ ТА МІСЦЕВІ КЕРІВНИКИ ПОДИВЛЯТЬСЯ ХОТЬ НА ЦІ ФОТО. МОЖЕ ПОЧЕРВОНІЮТЬ. ПИТАННЯ ДО НИХ. НЕ СТИДНО. ДАЙТЕ ДІТЯМ СОРТИВНИЙ ЗАЛ. АБО ПОМОЖІТЬ. НЕ ЖМІТЬ КОШТИ НА СВЯТУ СПРАВУ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus