USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.63 40.00
  • PLN 9.80 9.95

На Волині визначили найсильніших шахістів

29 Січня 2015 08:48
У Луцьку зібралися усі молоді талановиті шахісти та шахістки області. На базі ШК «Біла тура» відбувся Чемпіонат Волині U-18 та U-20 з класичних шахів.

У змаганнях взяли участь 34 спортсмени, які представляли Луцьк, Ковель, Нововолинськ.

«Діти дуже емоційно сприймали гру. Дуже багато партій закінчувалися в цейтноті (ред. - недостача часу на обдумування ходів, якщо гра відбувається з контролем часу). Цікаво спостерігати за дітьми, як вони діятимуть в стресових ситуаціях. Хтось має більшу витримку, хтось дуже хвилюється», - ділиться враженнями від змагань спеціаліст першої категорії ШК «Біла Тура» Олена Проскуровська.

У молодшій віковій групі серед хлопців переміг Сергій Тарасюк з Ковеля. До слова, хлопець мав найвище спортивне звання на турнірі – КМС. Тому й дивно, що Сергій переміг у своїй категорії. Другим серед юнаків став інший представник «міста залізничників» Станіслав Бондаренко. «Бронзу» отримав переселенець з Криму Олександр Горяїнов. Зараз сім’я Сашка мешкає у Луцьку.

У віковій категорії U-20 переміг Юрій Коваленко з Луцька. Інший представник облцентру Олександр Закордонець виборов «срібло». Третім став ковельчанин Роман Полікарчук.

Серед дівчат тріумфувала у молодшій групі Вікторія Омельчук з Ковеля. Найсильнішою юніоркою змагань стала лучанка Валерія Блаженчук.

Окрім кубків, медалей та грамот, переможні обласного чемпіонату отримали право заявлятися на всеукраїнській першості.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus