USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«На зборах побачили, хто на що спроможний», - головний тренер «Волині»

20 Лютого 2018 21:11
Головний тренер «Волині» підбив підсумки першого навчально-тренувального збору команди, що відбувався у турецькому Белеку.

Ще 16 лютого гравці команди, тренерський штаб та персонал повернулися до України. З 2 по 15 лютого вони перебували на першому навчально-тренувальному зборі у Туреччині. Протягом двох тижнів гравці команди разом із потенційними новачками тренувалися та встигли відіграти три спаринги, повідомляє клубна прес-служба лучан.

Два товариські матчі завершилися перемогами нашого клубу – 4:0 над угорською «Ньїредьхазою» та 1:0 над грузинським «Мерані». Ще одному грузинському опоненту – нещодавньому чемпіону закавказької країни «Ділі» (Горі) – наші футболісти поступилися з рахунком 1:2. Завершення зборів прокоментував головний тренер «Волині» Віктор Богатир.

«На зборах нам вдалося дуже плідно попрацювати. Ми зіграли три гри, протягом яких награвали три різних склади. Є позитивні моменти, є недоліки, над якими ще потрібно працювати. Дуже цікавою була друга гра проти «Діли», під час якої футболісти уперше цього року проводили на полі по 90 хвилин і, в цілому, залишили приємне враження».

«Не можна сказати, що команда уже зіграна. Протягом збору на цей процес впливали травми деяких ключових гравців, тому потрібно було оперативно змінювати першочергові плани та у товариських іграх робити деякі кадрові варіації».

«Найскладніше на таких зборах – піймати потрібні динаміку та ритм гри. Нашою ж головною метою протягом цих двох тижнів було побачити, хто з гравців практично нової команди на що здатен. Ми чітко зрозуміли можливості наших футболістів, тож на другому зборі будемо працювати у такому ж ритмі. Сподіваємося, що тренувальний процес обійдеться без травм. Будемо працювати також над мотиваційним фактором. Як я казав ще перед зборами – грати у команді будуть лише ті, хто повністю віддаватиметься футболу в її складі», - наголосив Віктор Богатир.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus