USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На «Луцьку десятку» приїхали з Лівану. ФОТО

24 Червня 2012 12:23
Понад двісті спортсменів різного віку взяли участь у змаганнях, які проводилися з нагоди Олімпійського дня бігу. В гості до українці завітали легкоатлети з Білорусі, Лівану, Молдови, Польщі.
Захід відбувся 24 червня на проспекті Волі у Луцьку.
Власне дійство було розділене на дві частини. Спершу відбулися «Здорові старти»: заїзд інвалідів-візочників та біг на 1000 метрів. Опісля – VII міжнародні змагання зі спортивної ходьби «Луцька десятка».
Зі слів начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту ОДА Галини Карнаухової, спортивне дійство провели в межах проведення Року здорового способу життя в Україні. «Це своєрідні урочистості з нагоди участі українських спортсменів в Олімпійських іграх в Лондоні. Цей день – по-справжньому спортивний», - стверджує чиновник.
Також вона повідомила, що двоє волинських легкоатлетів поїдуть на лондонську Олімпіаду: марафонець Віталій Шафар та «ходачка» Надія Боровська. «Загалом 5 спортсменів уже потрапили до національної збірної. Але це не остаточний результат. Сподіваюся, що буде більше», - додала посадовець.
Насамкінець Карнаухова повідомила, що в змаганнях взяли участь понад 200 людей різного віку з України, Білорусі, Лівану, Молдови та Польщі.















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus