USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Любомльщині визначили найспортивніших призовників

22 Квітня 2009 17:02
На міському стадіоні «Колос» відбулася спартакіада серед допризовної молоді, в якій брали участь команди всіх 18 шкіл І-ІІІ ступенів та професійного ліцею. Про це 22 квітня повідомляють «Волинські Новини».
Учні 10-11 класів випробували свої сили у підтягуванні на перекладині, метанні гранати, стометрівці, трикілометровому кросі. Перед початком змагань учасників тепло привітали перший заступник голови райдержадміністрації Володимир Склянчук та районний військовий комісар Андрій Бережний.
Як інформує сайт Любомльської РДА, спартакіада проводилася за принцом багатоборства – команда складалася з трьох учасників, кожен з яких брав участь у всіх видах. У підсумку кращими у підтягуванні на перекладині були учні професійного ліцею.
Школярі Любомльської ЗОШ № 2 були кращими у метанні гранати, а штунські спортсмени виявилися найкращими бігунами, перемігши у стометрівці та кросі. Саме вони посіли третю загальнокомандну сходинку. Друге місце зайняли ліцеїсти, а переможцем спартакіади стала команда другої Любомльської школи, котра у кожному виді здобула призові місця.
Трійку кращих команд було нагороджено спільними грамотами відділів освіти, у справах сім’ї, молоді та спорту і військкомату та спортивним інвентарем. Крім того, начальник обласного управління у справах сім’ї, молоді та спорту Микола Зайченко вручив призи з олімпійською символікою юним спортсменам, які показали найкращі результати в індивідуальному заліку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus