USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Світязі база самовільно облаштувала приватний пляж

29 Липня 2011 16:13
На волинському озері Світязь адміністрація однієї з баз відпочинку самовільно обгородила частину узбережжя для облаштування приватного пляжу, проте після втручання прокуратури паркан демонтували.

Про це доповів старший помічник прокурора області з питань захисту прав громадян та інтересів держави в екологічній сфері Олександр Сопронюк в ході міжвідомчої наради у п’ятницю, 29 липня.

Він розповів, що факт порушення в ході перевірок виявив волинський міжрайонний природоохоронний прокурор.

Так, адміністрація бази відпочинку «Галицький двір» за межами населених пунктів Світязької сільської ради, на території Шацького національного природного парку, самовільно обгородила територію прибережної захисної смуги озера Світязь. Власники бази зробили це для облаштування приватного пляжу.

Крім цього, як доповів Сопронюк, адміністрація цієї бази відпочинку незаконно встановила вбиральню поблизу озера.

Цим самим «Галицький двір» порушив вимоги Закону України «Про природно-заповідний фонд України».

Проте нині і паркан, і вбиральню демонтували, а усіх винних притягнули до відповідальності, повідомили у прокуратурі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Я Показати IP 29 Липня 2011 18:00
Ага, краще ходити с...ти в прибережні кущі!
мама Показати IP 30 Липня 2011 11:45
Нехай прокурори в себе перевірять чи все в них в порядку і чи вони чинять за законом нехай подивляться на свої дачі і за які гроші можна таке вибудувати а якщо нормальна людина хоче облаштувати по людськи щоб людям нормально відпочивалось то їх зразу жаба давить. ПАЦЮКИ111
ччч Показати IP 31 Липня 2011 09:49
Самі не можуть пляж нормальний облаштувати - все поросло. Тільки бабки беруть за екологію, а куди вони йдуть невідомо. Виродки

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus