USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«На тарілку супу є, навіщо мені дві?» – Кварцяний

26 Квітня 2011 09:55
Головний тренер луцького футбольного клубу «Волинь» Віталій Кварцяний обурений і ображений припущеннями з боку засобів масової інформації і депутатського корпусу Луцької ради щодо проплачених матчів у Прем´єр-лізі.

Про це він розповів 23 квітня на післяматчевій прес-конференції.

Нагадаємо, що клуб третього квітня програв «Карпатам» в домашньому матчі з рахунок 0:3, 9 квітня волинську команду розгромив на виїзді ФПК «Севастополь» з рахунком 4:1.

Матч 16 квітня з «Іллічівцем» клуб зіграв у нічию.

«Вчора і двадцятого була сесія міської ради. І деякі депутати: «шо Віталій, продали Севастополю?». Ну так робиться образливо… Ви ж за грою дивитеся! Не те, що ми раніше приїжджали з виїзду і як би починали розповідати, як місцевий журналіст дав коректування матчу, як хто грав. Ми всі бачите гру», - зазначив Віталій Кварцяний.

«Ми не дозволяємо це робити. Забудьте! Мені дзвонять: о, Волинь продає. Ті люди, які грали в футбол говорять ці речі. Як можна? Не йдемо, не йдемо ні на що. Ми що не можемо програти 4:1? Шкода футболістів, я їх настроюю. Вони ж не такі бідні. Якщо є десять тисяч доларів і сто. Ну що велика така різниця? Так, різниця велика, але совість є», - продовжив тренер клубу.

«На тарілку супу є, навіщо мені дві? І так же футболісти, вони самі не хочуть. Це їхати за 1200 кілометрів аби продати гру? Ну як так, це ж жити не хочеться. А де мій адреналін? Я живу тим, аби вийти, побігати, покричати. Це моє. Хай воно мені не на здоров´я, хай не подобається ці моменти, коли програємо, і то – для того, аби не переживати я мушу щось сказати гравцям. В мене вже більше половини життя прожито, я вже якби з концерту йду. Чи з матчу, якби», - додав наставник «Волині».

Тренер «Волині» попросив вірити йому і команді в тому, що клуб не зрадить своїх вболівальників. Кварцяний каже, що заробив достатньо коштів за 35 років тренерської роботи, аби грати чесно.

«Якщо ви так хочете, то одна продажна і гра – і все, куди сунутися? Пішли в історію. І що воно дасть? Потім команду не збереш. Краще працювати над проблемами. Як важко було в Севастополі, ви б собі тільки уявили, ми ледве не билися... Я кажу – їдемо звідси, мені соромно. Вони прийшли до мене всі – вибачте. Що ви мене соромите? Я кажу – покидьки, їдьте звідси, будуть грати ті, хто хоче грати. Програємо в 10, але будуть грати ті, хто хочуть грати», - додав наставник луцької «Волині».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Роман Показати IP 26 Квітня 2011 10:54
А мені здається що він клоун, а не тренер.
Степан Ільків до Роман Показати IP 26 Квітня 2011 14:28
Якщо Кварц клоун, то ти даун.
007 Показати IP 26 Квітня 2011 11:04
Є народне прислів'я - на злодії шапка горить. А то що здали, - то факт!
no comments до 007 Показати IP 26 Квітня 2011 12:23
Явки? Адреса? Паролі?
no comments до 007 Показати IP 26 Квітня 2011 12:26
Явки? Адреса? Паролі?
Fantom Показати IP 26 Квітня 2011 14:13
які ще явки/адреса ? мусили здавати, інакше попадали в зону єврокубків, а то вже зовсім інше бабло... нема у Волині стільки грошей, і стадіон не підходить... так що... може

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus