USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На вапняковому кар’єрі Ківерцівщини провели змагання із автоспідвею

23 Грудня 2008 16:57
У Ківерцівському районі вперше на Волині провели екстремальні гонки – автоспідвей. Вони відбулися 21 грудня на колишньому вапняковому кар’єрі між Луцьком і Ківерцями, – повідомляють «Волинські Новини».
За інформацією сайту Всеукраїнської громадської організації «Антикримінальний вибір», ефекту додало те, що гонки відбувалися на колишньому вапняковому кар’єрі, який був засипаний мокрим снігом. Траса складалася з суміші цього снігу і розмитої глини. Машини постійно заносило, що викликало захоплені вигуки натовпу вболівальників.
У гонці під Луцьком змагалися волинська і рівненська команди, які налічували по сім машин. Відбулося 15 заїздів, у яких стартувало по 4 машини одночасно, причому в цих четвірках спортсмени мінялися, так що кожен зміг позмагатися з кожним. У цій гонці виграли рівненчани з рахунком 44:41, але за підсумком двох змагань (попереднє відбувалось у Рівному 23 листопада, і там виграли лучани) перемогла команда Луцька, випередивши рівенчан на 14 очок.
Наступне таке видовище заплановано провести наприкінці зими.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Дядя Вася Показати IP 23 Грудня 2008 21:13
А чому ніде цей захід не був проанонсований?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus