USD 39.45 39.78
  • USD 39.45 39.78
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучани успішно дебютували на світових змаганнях із бразильского джиу-джитсу

31 Березня 2018 10:19
Нещодавно Рим прийняв лучан відразу в двох змаганнях з бразильского джиу-джитсу - Міжнародному чемпіонаті з боротьби в кімоно «ROME BJJ international 2018» та Чемпіонаті Європи з бразильського джиу-джитсу «BJJ Europe open 2018 NO GI» (версія без кімоно).

У змаганнях взяли участь джитсери не тільки з Європи, а й зі всього світу. В цих змаганнях показали себе і борці Луцького клубу з бушинкан джиу-джитсу, бразильского джиу-джитсу та грепплінга «Garda».

Тренер клубу, офіційний представник бушинкан джиу-джитсу у Волинській області Михайло Савчук розповідає, що до участі у змаганнях такого рівня готувались досить довго та ретельно.

«Під час підготовки ми використовували спеціальні тренувальні методики, обкатку спортсменів на турнірах різного рівня, опрацьовували правила змагань і також готувалися психологічно. На чемпіонатах такого рівня все має велике значення. Змагання проходили в районі Рима під назвою Остія, в Палаці Спорту «Palapellicone». Це сучасна будівля побудована спеціально для проведення змагань з різного виду боротьби», - розповідає тренер.

У результаті сутичок, лучани здобули 2 бронзові нагороди в одних з найбільш конкурентних категоріях: 70 кг - Михайло Іщук, 76 кг - Іван Сильман.

«Для нас, як новачків світових змагань, - це досить гарний результат і успішний дебют. Попереду робота над помилками та підготовка до Чемпіонату України, який відбудеться в травні цього року. Сподіваємось, це тільки початок успішних виступів клубу «Garda» на всесвітніх турнірах», - додає Михайло Савчук.
Також тренер висловлює подяку усім, хто підтримував та вболівав за луцький клуб.

«Велике спасибі нашому одноклубнику Богдану Горбаню та Вадиму Щербакову, Marco Gallipoli за всебічне сприяння в нашій подорожі і перебуванню за кордоном.

Окремо хотілось би подякувати всім тим, хто завжди підтримує наш клуб «Garda»: Олексію Шмігелю, Юрію Онопріюку з «СанСервіс Плюс», родині Маковських, Вадиму Борецькому (ТОВ «Авто Вест Груп»), Віктору Гембі (мережа «Євродім») та Василю Мусі (П.П. «Агро-Экспрес-Сервіс»)», - розповів Михайло Савчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus