USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині найкращі юні пожежники-рятівники – у Горохові та Ковелі

24 Квітня 2009 11:01
На Волині відбувся ХV Всеукраїнський фестиваль дружин юних пожежників-рятівників. Про це 24 квітня повідомляють «Волинські Новини».
Перший етап відбувся фестивалю 22 квітня 2009 року у місті Нововолинську, де за перемогу боролися школярі міст Нововолинська, Володимира-Волинського, Любомльського, Горохівського, Іваничівського районів.
Із впевненістю здобула перемогу команда ДЮП-Р з Горохівського району. Другий етап ХV Всеукраїнського фестивалю ДЮП-Р серед команд міст Ковеля, Луцька, Ківерцівського, Локачинського, Ковельського, Луцького районів відбувся 23 квітня 2009 року в місті Ківерцях, на яких перемогу здобула команда із Ковеля, – пише сайт управління науки та освіти ВОДА.  
Довідково:ХV Всеукраїнський фестиваль дружин юних пожежників-рятівників проводиться з метою пропаганди здорового, активного способу життя, популяризації основ безпеки життя, оцінки навичок уміння дітей зорієнтуватися в умовах надзвичайних ситуацій, поширення руху юних пожежників-рятівників в Україні, можливостей неформального спілкування та прояву особистих творчих здібностей дітей та молоді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus