USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині визначили кращих спортсменів на фестивалі спорту. ФОТО

29 Червня 2013 14:18
Спортсмени з Луцького району та Волинського облцентру стали кращими атлетами Волині.
Їх визначили за результатами обласного фестивалю з фізичної культури та спорту, який відбувся у Любешові 28 червня.
Під час урочистого відкриття заходу були присутні голови практично усіх РДА, обласне керівництво та голова Волинської Ода Борис Клімчук. У своєму вітальному слові він зауважив, що ому дуже приємно через те, що змагання відбуваються на оновленому стадіоні «Колос» у Любешові. Мовляв, спортивні змагання мають відбуватися на високому рівні.




















Відзначив він той факт, що «ми не настільки бідні», аби не мати хорошої спортивної форми для атлетів, робити «нормальні» футбольні поля з меліорацією та майданчики і працювати над тим, аби добре представити Україну на міжнародній спортивній арені.
Подякував губернатор Волині усім, хто долучився до організації фестивалю, зокрема, голові Любешівської РДА Василю Корцю та Любешівської райради Василю Гриневичу. З його слів, лише завдяки керівникам району вдалося досягти того, що стадіон у Любешові став таким, що може приймати обласний фестиваль спорту. Тож, він дав завдання решті головам РДА намагатися досягти такого ж результату і зазначив, що буде спостерігати за тим, як виконують це його розпорядження.











Своєю чергою, Василь Корець додав, що радий приймати кращих волинських спортсменів на стадіоні, аналогів якому немає не лише на Волині, але й в усій західній Україні. Окрім того, голова місцевої РДА вручив Борису Клімчуку картину в подарунок, яку губернатор запланував повісити у своєму кабінеті.
Опісля цього грамотами та подяками відзначили як тих, хто долучилися до організації дійства, так і спортсменів. Зокрема, він привітав сім’ю Костюків з Нововолинська, які здобули кубок на всеукраїнських змаганнях «Тато, мама, я – спортивна сім’я». Саме завдяки цій перемозі наступний такий захід відбудеться на Волині.










Під час фестивалю відбулися змагання з 8 видів спорту. Так, спортсмени брали участь у легкоатлетичній естафеті, перетягуванні канату, пляжному волейболі серед ветеранів, стрітболі, змаганнях серед сімей, міні-футболу, метання набивного м’яча та колоди.







































За результатами усіх змагань у загальнокомандному заліку кращими виявилися Луцький район та місто Луцьк серед районів та міст відповідно. «Срібло» здобули Маневицький район та місто Володимир-Волинський. А третє місце – у Ковельського району та міста Ковель.
Нагороджували переможців начальник управління сім’ї, молоді і спорту Волинської ОДА Галина Карнаухова, президент Федерації легкої атлетики України Ігор Гоцул та керівництво Любешівського району.





















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Інна Показати IP 29 Червня 2013 14:40
Молодці спортсмени. Це важка праця, але і результат хороший
Геннадій Показати IP 14 Липня 2013 23:14
Фрагменти відео з фестивалю можна глянути тут http://youtu.be/jj6wwqw9RQU

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus