USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині визначили кращих волейболістів. ФОТО

21 Лютого 2011 11:39
Понад 100 дітей з п’яти шкіл-інтернатів Волині змагалися у міні-волейболі.
Захід відбувався за програмою VІІ обласної спартакіади серед спеціальних шкіл, шкіл-інтернатів, які потребують корекції розумового та фізичного розвитку під гаслом «Ти зможеш, якщо зміг я!». Про це повідомили у Волинському обласному центрі фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».
Учасники змагання були із Затурцівської Локачинського району, Липлянської Ківерцівського району, Головненської Любомльського району, Рожищенської, Іваничівської школи-інтернату.
Переможцями в змаганнях з міні-волейболу серед дівчат стала команда з Головненської школи-інтернат.
Друге місце здобула Липлянська школа-інтернат, а третє – Затурцівської школа-інтернат.
Серед хлопців кращими були учні Головненської школи-інтернату, друге місце в Липлянської школи-інтернату, третє – в Затурцівської школи-інтернату.
Переможців і призерів змагань Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» нагородив грамотами та дипломами відповідного ступеня.
Наступний вид VІІ обласної спартакіади з міні-футболу відбудеться в травні 2011 року в селищі Заболоття Ратнівського району.






Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus