USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині завершують будівництво екстрим-майданчика. ФОТО

5 Вересня 2013 16:30
На вулиці Мічуріна, поряд з дитсадком №3, у Ковелі, на занедбаному, зруйнованому часом спортивному майданчику, триває будівництво нового спортивного «поля» для занять паркуром та стріт воркаутом, інформує ПроКовель.

У Ковелі цими екстремальними видами спорту захоплюється все більше підлітків. Наразі їх уже нараховується майже 300 чоловік.

«Вже ми встановили та пофарбували огорожу, турніки, збудували спеціальні конструкції для занять спортом. До цього на території майданчика викорчували самосіянці дерев, кущів та заасфальтували чимало ям. Підготували місце для відпочинку, де становимо лавки», - ділиться результати будівництва голова ВОМГО Молодіжний Фонд «Наше Майбутнє» Сергій Дружинович.

Зі слів Сергія, вони планують завершити всі роботи до середини вересня і вже тоді відсвяткують урочисте відкриття омріяного спортивного майданчика.

Проте роботи тут ще вистачає, адже молоді люди запланували перенести сюди ж із парку атракціонів роллердром, який там фактично не використовується.

У повідомленні йдеться, що гроші на виконання робіт надали спонсори, благодійники. Одне слово, з миру по нитці і довгождане дітище спортсменів-екстремалів – майданчик для занять паркуром та стріт воркаутом - відкриють.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus