USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Начальники плавали і копали м’яча на чиновницькій Спартакіаді. ФОТО

16 Квітня 2010 14:38
Обласні державні чиновники та місцеві ради під егідою Центру фізичного здоров’я «Спорт для всіх» організували корпоративну спартакіаду «Здоров’я» - своєрідну Олімпіаду серед держслужбовців і посадовців місцевого самоврядування.

Програма змагань Спартакіади включає в себе волейбол, настільний теніс, плавання, міні-футбол, шахи та шашки. Цього року змагання стартували 14 квітня у Ковелі, - інформує прес-служба центру «Спорт для всіх».

Команди зійшлися на спортмайданчиках у двох груп: міста і райони, обласна державна адміністрація та її структурні підрозділи, обласна рада, територіальні підрозділи центральних органів виконавчої влади.

Усього пробувалися в силі 30 команд - понад 160 чиновників усіх рангів.

Наступними видами спартакіади будуть змагання з міні-футболу які відбудуться 5 травня 2010 року в місті Луцьку на базі обласного військового ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою. А також з волейболу – 9 червня в Луцьку на базі ОДЮСШ, які завершать програму Спартакіади.

«Спартакіада проводиться з метою залучення працівників органів виконавчої влади та місцевого самоврядування до занять фізичною культурою і спортом, організації їх активного відпочинку, розвитку найбільш популярних видів спорту, пропаганди здорового способу життя, визначення найсильніших учасників змагань для участі у Всеукраїнській спартакіаді державних службовців», - кажуть у Центрі фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Нововолинськ Показати IP 16 Квітня 2010 15:27
В робочий час. За гроші платників податків. А для "непривладних" коштів не вистачає. Сволочі!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus