USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Нагородили переможців «Кубку Олімпії». ФОТО

21 Серпня 2011 17:45
В Луцьку відбувся турнір з міні-футболу серед любительських команд – аматори вправлялись у володінні м’ячем на полі спортивно-оздоровчого комплексу «Олімпія».

Турнір під назвою «Кубок Олімпії» провели 20 серпня. У ньому взяло участь шість любительських футбольних команд з Луцька.

«Це був цікавий турнір. Кожна команда грала одна з одною. За кількістю балів визначався переможець. У команді було по вісім гравців», – розповів організатор змагань Максим Коваль

За його словами, аналогічний турнір вже відбувся у Рівному, Хмельницькому та Тернополі.

«У вересні ж у Рівному змагатимуться фіналісти з цих чотирьох міст», – додав він.











Так, за підсумками турніру, перше місце отримала команда «Олімпія», друге місце дісталось футболістам з команди «Гранд», а третіми стали хлопці з команди «Колізей».

Усім переможцям вручили грамоти та медалі. Команді ж, яка здобула першість, дістався, окрім всього, кубок та шампанське.

Також відзначили і одного юного футболіста – лучанину Максиму Щербюку вручили медаль та грамоту як найменшому та найталановитішому футболісту-аматору.

Привітати переможців 21 серпня прийшов міський голова Луцька Микола Романюк, який і вручив любителям футболу нагороди.

«Вітаю вас принагідно з Днем міста. Я дуже радий, що такий чемпіонат відбувався. Якщо такі молоді люди займаються спортом, то це дуже добре», – висловився він.













Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus